- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Mert ezeknél is mindent kockázat, ill költség mentén döntenek el. Ha úgy gondolják, hogy a jelenlegi rendszer megtartásával keletkező problémák, kockázatok költsége jelenleg kisebb mint a váltás és az új rendszer bevezetésével járó kockázatok és költségek, akkor nem fogják megtenni. Ha majd a mérleg billen a másik oldalra akkor elkezdik a váltást. Hogy nagyon puritán módon fogalmazzam meg, nem elébe mennek a problémáknak, hanem megvárják amíg nyakig ér a sz*r és akkor kezdenek majd el kapálózni hirtelen. Így is lehet csinálni.... sok ügyfél csinálja így.
-
devast
addikt
Pár nagyvállalatnál (magyar leányokkal) 2017 végén megszűnik a win7/8 támogatása és csak 10-et fognak támogatni. Én azt mondom, hogy jópár helyen megy az átállás, és mint a tűzhöz közeli állíthatom, hogy elég probléma mentes. A telepítés/upgrade sokkal sokkal egyszerűbb mint 7-nél. Behúzza magának a drivereket update-eket és kész. Működik. Jahogy vannak olyan 10-15 éves hardverek amik nem működnek ? Nincs hozzá driver ? Bazz ez informatika, nem egy kapálógép. Nem várhatod el egy consumer vagy small business eszköztől sem, hogy gyártója krisztus második eljöveteléig támogassa.... és itt visszakanyarodtunk a támogatásig. Ha körbenézel a consumer piacon telefonokat, tableteket, tévéket AUTÓkat meddig supportálnak a gyártóik, igazából az ms a saját support policy-jával igencsak előkelő helyen van.
Ha valamid "működik" és nem kívánsz ezért hozzányúlni az is megoldás természetesen. De akkor húzzál burkot köré, és fogadd el, hogy az ezután egy autonóm rendszer ami körülötte a világgal korlátozott módon és/vagy veszélyesen tud csak kommunikálni. Van pár ügyfélnek sok ipari gép NT 4.0-val is, 2017-ben. Működik ? igen, működik. De csak arra amire való. Ha elromlik? "Fekete doboz" ipari PC (talán pentium 100?) ki belőle, másik be csillió forintért és megy tovább. -
devast
addikt
válasz
sad_Vamp #167 üzenetére
Én mint szakmabéli, kb 1,5 éve használok win10-et, és csak azért váltottam (itthon), mert nekem ismernem kell ezt is, használnom és adminisztrálnom is. ps: 8.1-ről update-eltem. Igazából semmi bajom nincs vele, az egész rendszer szinten jobb mint a 7. Itt lehetne ódákat zengeni erről meg arról, de gyk. a szakma elfogadta, hogy a 10 "jó" és erre fognak továbbmenni. Ezért ha nem is tetszik, inkább barátkozni kéne vele, esetleg megpróbálni számodra elfogadható állapotba hozni, mert azzal, hogy lázadozol ellene semmit nem fogsz elérni. Ugyanígy megvannak még mindig 2017!-ben is az xp mágusok akik szerint az az isten, az olyan programozók akik csak a delphit ismerik pl, stb, lehet a széllel szembe pisálni. Csak akkor nem szabad csodálkozni, hogy a világ elmegy melletted.
De ha konkrét indokot akarsz miért szeretem 10-et, pl ez a top10-ben biztos bennvan: dism /online /cleanup-image /restorehealth
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest