- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Néha valamelyik gyártó elindul alternatív irányokba, aztán váratlanul visszatérnek az alap gamervonalra. Ez már pont nem fog megtörténni szerintem, úgyhogy ezekre az árakra felkészülhetünk tartósan is. Más kérdés hogy relatív jobb teljesítményt fogunk kapni a következő generációban ezért legalább az ár/érték a helyén lesz majd. Én kezdek gyűjteni a következő generációra.
-
GreatL
őstag
Én is gondolkodtam egy ilyen műveleten de már a 230-as ár mellett vásárolandó 50 ezres átmeneti 1050 ti-vel is hatalmas bukta lett volna, főleg úgy hogy lehetett tudni az elszállt árat előre mivel évről-évre emelte a tétet mindenki (Intel-Nvidia-AMD).
Később az SLI lehet még alternatíva - már volt mert bagóért lett 2. kártya. Nem tetszett alapvetően de katasztrófa sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PlayStation 1 / 2
- Filmvilág
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest