Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen, rev 1.0, 1.1, 2.0, 2.1 és még lehetne sorolni...
Az enyémhez van.
Már a 6 magosak is belemennek, csak mág béta állapotban vannak.audi100td:A biost én is észrevettem, mert az Abit lapon mindnet tudtam állítani, a giga lapon meg nem... Mondjuk annó az abit 40k-s volt, az új giga lap meg majdnem 18k.
Azért nem lehet össze hasonlítani, de még is annyi beállítás hiányzott...
Stabilitásban mi a gond vele? Tuningnál?
Ja igen, szw támogatás... Nincs vinyó leválasztásom AHCI driver telepítése után. És a legfrissebb van/volt fent.
Ez csúnya viszont. XP alatt meg volt.

-
válasz
audi100td
üzenetére
Nem tudom. Nekem nincs baj vele. A drivereivel annál inkább. 7 alatt nincs AHCI féle leválasztásom.

Meg szerintem jó lapok. Bár még csak az első giga lapom van meg, azzal nincs gondom.
(kopkop) Mondjuk annó volt vagy 4 abit lapom, azzal sem voltak bajok, most azom lenne, ha nem hagyta volna abba.
EarL 007:Többet? Foggalmam nincs. De pl MSI lapoknál sok hibás volt. Még régebben. Folyamatosan pusztultak el. (én így emlékszem rá) A gigánál nem volt ilyen. Tudom, mindenhol voltak hibás lapok, de azon felül. Régebben az MSI-re sokan panaszkodtak. De lehet hogy most kinőtte a betegséget nem tudom. Nekem meg mondjuk az MSI lapok nem jönnek be. Elég gáz a lapon az elrendezések. Gigánál is vannak érdekes dolgok, de ott több szimpi van, mint MSI-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már a 6 magosak is belemennek, csak mág béta állapotban vannak.
Ez csúnya viszont. XP alatt meg volt.