- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen, rev 1.0, 1.1, 2.0, 2.1 és még lehetne sorolni...
Az enyémhez van.Már a 6 magosak is belemennek, csak mág béta állapotban vannak.
audi100td:A biost én is észrevettem, mert az Abit lapon mindnet tudtam állítani, a giga lapon meg nem... Mondjuk annó az abit 40k-s volt, az új giga lap meg majdnem 18k.
Azért nem lehet össze hasonlítani, de még is annyi beállítás hiányzott...
Stabilitásban mi a gond vele? Tuningnál?
Ja igen, szw támogatás... Nincs vinyó leválasztásom AHCI driver telepítése után. És a legfrissebb van/volt fent.Ez csúnya viszont. XP alatt meg volt.
-
válasz
audi100td #19 üzenetére
Nem tudom. Nekem nincs baj vele. A drivereivel annál inkább. 7 alatt nincs AHCI féle leválasztásom.
Meg szerintem jó lapok. Bár még csak az első giga lapom van meg, azzal nincs gondom.
(kopkop) Mondjuk annó volt vagy 4 abit lapom, azzal sem voltak bajok, most azom lenne, ha nem hagyta volna abba.EarL 007:Többet? Foggalmam nincs. De pl MSI lapoknál sok hibás volt. Még régebben. Folyamatosan pusztultak el. (én így emlékszem rá) A gigánál nem volt ilyen. Tudom, mindenhol voltak hibás lapok, de azon felül. Régebben az MSI-re sokan panaszkodtak. De lehet hogy most kinőtte a betegséget nem tudom. Nekem meg mondjuk az MSI lapok nem jönnek be. Elég gáz a lapon az elrendezések. Gigánál is vannak érdekes dolgok, de ott több szimpi van, mint MSI-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest