- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nomac00
csendes tag
A ki kiről másol témához:
Én sosem voltam LG fan. Androidos telefonok közül többnyire Motoroláim voltak, viszont az elmúlt egy évben egész jó készülékek kerültek ki tőlük.
Most Nexus 4-em van, és a hátlap szerintem elég egyedivé teszi a telefont, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az Optimus G is egyedi volt amikor megjelent, nekem jobban tetszett, mint az S3.
Kézben tartva sokkal inkább tűnik prémiumnak, mint bármelyik Samsung. (S3, S2, Note2 van a családnál )Azt viszont el kell ismernem, hogy az Optimus G Pro képeken tényleg hasonlít a Note2-re, de azért megnézném élőben is.
Azt, hogy szoftveres szinten funkciókat másolnak, nekem sosem volt szívfájdalmam. Sőt!
Ha esetleg külsőre jobban megtetszik egy konkurens gyártó modellje (lsd. Optimus G), akkor nincs hiányérzetem az új telcsinél.A cikkhez:
Az elődje nagyon tetszett. Úgy volt, hogy veszek egy fehéret a páromnak, mert az S2 kezd kicsit "kiöregedni", de így lehet, hogy megvárom az utódot.
Csak ne csúsztassák fél évet az EU-s megjelenést, úgy mint az G-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest