- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
#40553216 #46 üzenetére
Egyetértek
Ha izraeli védelmi miniszter lennék (
) és rajtam múlna akkor tényleg önteném a pénzt az ilyenbe, mert körülöttük most szinte mindenki ki akarja nyírni őket. Egyébként még azt is elrendelnémn hogy az ott fejlesztett Intel procikba is mindent pakoljanak bele amit csak tudnak, és akár többet is mert egy kettő úgyis kiderül.
De (sajna) ez normális is , hiszen a nemzetállamok már csak így működnek. Nem hinném például hogy a körülöttünk lévő kis-antant államoknak ne lenne közös titkos-szolgálati "munkacsoportja" szeretett hazánkal szemben, hiszen a köszös érdek szövetséget szül, és az összefogás erőt és hatékonyságot.Bár bizonyíték nincs, nekem az is nagyon gyanús hogy egy ilyen "öreg" veszélyt hirtelen mindenütt pont ugyanabban a pár hónapban fedeznek fel és kezdenek analizálni. Valószínóleg keményen egymástól lopkodják itt az országok az infókat, azt úgy csepegtetik le a szakiknak analizálásra.
-
eight
senior tag
Én bizony semmi ilyesmit nem mondtam (sehol). Csak annyit tettem szóvá, hogy megjelent Crysys analízise, aztán Kaspersky is kiad egy elemzést más néven ugyanarról, megvárják míg mindenki átveszi a hírt aki számít, és utánna a nap végén odabiggyesztik a lap aljára hogy egyébként meg "rájöttek" ez bizony ugyanaz a dolog lehet mint a skywiper. Sehol nem mondtam hogy én ezt elhittem vagy hogy ez az egész igaz, mert egyenlőre még nincs elég infóm a döntéshez.
Ha esetleg a személyes véleményem is érdekel, én soha fel nem tennék ilyen antivir cuccokat a gépemre mert valószínüleg ezek a világ legbrutálisabb kém cuccai, ráadásul még legálisak is.Backup-olom egész rendszert hetente tokkal vonóval együtt, noscriptel és UAC-al webezek amióta csak létezik, nem klikkelek rá semmire amiről nem tudom hogy micsoda, figyelem hogy mi történik a gépemmel és ha gyanus valami akkor online lecsekkolom.
Nem ez a kedvenc területem, szóval biztos van egy csomó kis okosság amit benyeltem az évek alatt (elvégre is windows alatt nincs biztonság akármennyire is akarja az ember), de azok valószínűleg már olyan profik hogy úgysem elég a tudásom ellenük -
eight
senior tag
És akkor jött a Kaspersky a flame-el és learatta szépen a babérokat ahogy kell.
szerk.: azért legalább később hozzátették hogy ez végül is a skywiper
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xbox Classic / Xbox 360
- Horgász topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged