- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Két eset van:
- tömegesen elterjedt ez a vírus és béna balfék rendszergazdák tömegesen benézték a vírus jelenlétét
- mégsincs itt olyan régen és az "5-8 éve aktív lehet" című újságírói vagy crysyses mondat csak barokkos túlzás.A (#37) eight hsz-ben szereplő linken található infók szerint több, mint 600 rendszert fertőzött meg, ami figyelembe véve a windows alapú gépek piaci részesedését, a lepkefingnál is kevesebb, és 2010 óta figyelik (bár azt hiszik, korábban is volt). Vagyis az az állítás, hogy annyira bazira jól rejtőzködik, hogy 8 év alatt nem találták meg, a cikkben szereplő adatokkal nem támasztható alá. Ezzel szemben az az állítás, amit én tettem, hogy itt bizony rémhír terjesztés zajlik, egészen hihető.
Tehát ha az, hogy sokan úgy gondolkodnak, mint én, vagyis nem ugranak mindenféle fudra, hanem próbálnak józan ésszel gondolkodni, szerinted szomorú, az a te személyes történeted.
most tekintsünk el attól, hogy milyen hálózati forgalmat akarnak sniffelni? különös tekintettel a mostanában jellemző switchelt hálózatokra? egyébként is vannak kész eszközök sniffelő gépek kiszúrására. tűzfalon lehet figyelni a kimenő forgalmat, stb. stb.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Így van, sajnos amíg van olyan gép, amin 8 éves rendszer fut (tavaly nyáron láttam ilyet, én telepítettem végül újra
), addig elhiszem, hogy nagyvállalati, kisvállalati, pláne kormányzati környezetben vannak olyan gépek, amiken csak a hdd elszállása tudja egy vírus évtizedes pályafutását derékba törni. Pláne, ha nem vírus, hanem adathalász, nem tesz kárt, sőt esetleg a konkurens vírusokat le is irtja okosan, hogy ne legyen baj, kap rendszeres frissítést, mint egy igazi program, stb. odafigyelnek rá a fejlesztők (: Célzott környezetben temérdek értékes adatot lehet összekaparni, biztos vagyok benne.
Egyben örül nagyon a kicsit szívem, hogy a BME-s srácok (és Urak, Hölgyek, lányok) ilyen jól csinálják azt, amit csinálnak és nem az ellenkező oldalon lebegteti a szél a darutollat a fekete kalpagjuk mellett... Egy ilyen hír számomra legalább olyan megható, mint ballagáson a himnusz (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest