- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
Akinek ez nem tetszik, vegyen olyat amihez ventit is adnak.
Még mindíg jobb egy venti nélküli hűtő, mintha egy (sok esetben) egyedi felfogatású, emiatt barkács nélkül cserélhetetlen/pótolhatatlan venti lenne rajta...
Jobb azért is, mert sokan nem kimondottan tuning miatt cserélik (fel sem teszik) a CPU mellé adott ventit, hanem csendet szeretnének (vagy kis tuning + csend). Aki ezért vesz ekkora hűtőt, nem egy nagy(obb) fordulatú ventit akar "leszabályozni", hanem alapból valami alacsony fordulatút tenne rá (azt is SpeedFan/BIOS által szabályozva).
Így a "jó venti" nem ugyanazt jelenti mindenki számára.
-
waverider
senior tag
akkorhát tisztelt szerkesztők tegyetek mindenki kedvére és a következő procihűtőtesztben mindegyiket kérjük bemutatni! köszönjük!
-
stifi
senior tag
sharkoon-t ki forgalmaz magyarországon? (nagyker is jöhet)
mert ez tetszik. -
Pixelmaster
tag
tesztet a népnek
nem olcsó hűtők, de nagyon jónak tünnek, masziv és csendes, már tényleg csak a hűtési teljesítménye érdekelne -
Geönczy
aktív tag
"a felhasználónak adatik meg a lehetőség, hogy a számára legmegfelelőbb 120 mm-es légkavarót alkalmazza."
Ergo egy ilyen minőségi és drága hűtő mellé ba..tak csomagolni egy jó ventit.szuper-t: kíváncsi lennék mit mutatna a hyper tx2 ellen ez.
-
bartucc
addikt
Nekem a zalman a kellemes meglepetés, végre nem erőltetik már a 9xxx-es szériát, viszont kiváncsi lennék ez mit tud...
-
szuper-t
őstag
Zalman CNPS-10X na ez a hűtő nekem bejön
ha valaki tud olcsón 1 et szólhazna mert a mostani Hyper tx2 egyre hangosabb...nak érzem
-
total90
veterán
Sztem a TR babán fog szerepelni a tesztekben
-
Picturemaker
őstag
Kinézetre A Zalman viszi a pálmát, nagyon ütős!
A Sharkoon is jónak tűnik, bár furcsállom az alján a bordákat.
Oda nem ér le a venti. Nem fog "megülni" a meleg az alsó, vízszintes lamellák között? -
devast
addikt
Ebből a felhozatalból egyedül a zalmann játszik... 92mm-es ventivel nehéz boldolgulni hangos kicsi légszállítás stb... Ha van elég hely a házban mindenképp 12cm-eset érdemes beszerezni. Bár én a zalmannhoz se fűzök nagy reményeket, habár 40 euróért még talán jó vétel is lehet...
-
Én Zalman Fan vagyok.Ez az új fazon nagyon bejön.Kíváncsi lennék a hatékonyságára.
Szívesen vennék egy tesztet -
KicsiUbul
őstag
Én is a Sharkoonra szavazok. A Zalman kicsit túlárazottnak tűnik.
-
fereg
tag
Nekem van egy ilyen "golflabda" silent eagle ventim, jó cucc.Biztos jó lehet ezen a hűtőn is.
-
Dyno
veterán
Sharkoon-ra kicsváncsi leszek jó ára van, remélem ezeknek is jó kis betonbiztos csavaros rögzítése lesz, rendes vas hátlap merevítővel mint a mostanimnak.
-
vPhis
tag
Mugen2!
még úccse mondtátok -
Tényleg tetszetős darab mindegyik, választék is van bőven, ízlés szerit lehet válogatni. Amilyen röhej hűtőket adnak a mai procikhoz, annyival nagyobbak lesznek ezek meg már.
-
Móci
addikt
Pofás mindegyik, a Sharkoonnak tetszenek a golflabda-szerű ventillátorai.
-
JanR
addikt
Ejj de jol nez ki az a Zalmi. Azert egy tesztet megvarok, bar nem hiszem, hogy a TR IFX-14-em le kellene cserelnem
-
Devid_81
félisten
Huhh, jok ezek mind!
A Zalmi az pofas azzal a par fekete lamellavalSzerk: Most latom 4hsz -bol, szinte mindenkinek mas-mas tetszik
-
hejesírásó
senior tag
Sharkoon!
-
Hulk24
senior tag
Thermalrightról szívesen néznék egy tesztet!
Tetszetős!
-
Lipton
őstag
A Thermalright hűtőn én csak 4 csövet látok.
Az oldalukon is csak négyet írnak: Four high quality 6mm heatpipes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- ASUS TUF Gaming GT301 АRGB + 3 venti
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest