Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Akkor mielőtt még egy-két dilettáns hozzászólásra reagálnék, megkérnék minden Tubi tulajt, hogy tekintse meg az aláírásomnál, milyen készüléket használtam az iPhone előtt!
Ennyit az elfogultságról...Nekem se fizet az Apple, hogy dicsérjem a telefonját.
Engem az bosszant fel (és valószínű más iPhone tulajt is), amikor abszolút hozzá nem értő emberek "csak úgy megemlítenek" valamit. Nincs azzal baj, ha valaki frusztrált, mert nincs iPhone-ja, de akkor inkább tartsa magában. Vagy kérdezzen. Nagyon szívesen válaszolok minden felmerült kérdésre. De ne akarjuk már infó hiányában megmondani a "tutit"."...ékezet nélküli sms írás..."?????? Micsoda?! Ezt nem is értem.
...persze elviheted húszért vagy inkább 30-40-ért,de mellé vállalj be akkora havidíjat, plusz részlet, hogy a gatyád rámegy... Én tavaly májusban vásároltam (5 hónap Tubi használat után) 29 ezret kellett befizetnem (plusz 12*6700) és simán megvehettem díjcsomag nélkül, a régi előfizetésemmel...Egyelőre ennyi.
-
talamasca
senior tag
-
talamasca
senior tag
Jesszusom!
Ne tévesszétek már össze a felhasználó élményt a kinézettel!!!Azt jelenti, hogy élmény használni. Azt csinálja, amit akarok. Egyszerűen csak működik, teszi a dolgát. Na, az 5800 nem tartozik bele ebbe a kategóriába.
De nem is abba az ár kategóriába van belőve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest