- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
meridarider #16 üzenetére
Pedig van sajnos,volt két videokártyám tőlük aminek nevetséges hűtése volt és túlmelegedtek,és nem ref.hűtős hanem egyedi tervezésű volt.Leveleztem is velük,azt a választ kaptam,hogy ez ilyen.
-
kalmani
tag
Szerintem egy rendezetlen vezetékezésű, vegyes, piros-kék-zöld nyákos számítógép belvilág nagyon illúzió romboló. Mégha zárt házban van, akkor is.
Én magam azért vásároltam M.2 foglalatú SSD-t. mert ahhoz kettő kábellel kevesebb kell. -
Normi™
őstag
Senki sem mondta,hogy nem számít a tudás,de el kell fogadni,hogy van aki szereti ha szép és rendezett a gépe amellett,hogy a tudása is rendben van.Hála Istennek nem mindenki gondolkodik így.Én is szeretem színben összehozni az alkatrészeimet.Nem te vagy a célközönség,ennyi történt.Részemről ennyi,nem kívánok senkit sem megváltoztatni,abba már belefáradtam.
-
Mr sokszor meg akartam kérdezni, hogy a x-fázisú fordításnak hogyan sikerült elterjednie? Értem, hogy tükörfordítás az angolból, csakhogy jelen esetben ez teljesen helytelen. Miért nem jó az ág, pl?
-
Normi™
őstag
Nagyon jól néz ki.
-
törölt tag
Nem írom be, hogy ez se tetszik, mert akkor hülyének néznek akik olvasták a másik topicot is.
Egyébként ezek már jó, megbízható lapok lehetnek? A Z77 Stingerről annak idején elég csúnya memóriakezelési és UEFI problémákat olvastam, és ezzel kapcsolatban voltak olyan felhangok, hogy az EVGA elég ramaty alaplapokat gyárt, jó drágán.
Ebből mennyi igaz, érdemes EVGA-ban gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XMLTV EPG letöltő progi
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest