- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
meridarider #16 üzenetére
Pedig van sajnos,volt két videokártyám tőlük aminek nevetséges hűtése volt és túlmelegedtek,és nem ref.hűtős hanem egyedi tervezésű volt.Leveleztem is velük,azt a választ kaptam,hogy ez ilyen.
-
kalmani
tag
Szerintem egy rendezetlen vezetékezésű, vegyes, piros-kék-zöld nyákos számítógép belvilág nagyon illúzió romboló. Mégha zárt házban van, akkor is.
Én magam azért vásároltam M.2 foglalatú SSD-t. mert ahhoz kettő kábellel kevesebb kell. -
Normi™
őstag
Senki sem mondta,hogy nem számít a tudás,de el kell fogadni,hogy van aki szereti ha szép és rendezett a gépe amellett,hogy a tudása is rendben van.Hála Istennek nem mindenki gondolkodik így.Én is szeretem színben összehozni az alkatrészeimet.Nem te vagy a célközönség,ennyi történt.Részemről ennyi,nem kívánok senkit sem megváltoztatni,abba már belefáradtam.
-
Mr sokszor meg akartam kérdezni, hogy a x-fázisú fordításnak hogyan sikerült elterjednie? Értem, hogy tükörfordítás az angolból, csakhogy jelen esetben ez teljesen helytelen. Miért nem jó az ág, pl?
-
Normi™
őstag
Nagyon jól néz ki.
-
törölt tag
Nem írom be, hogy ez se tetszik, mert akkor hülyének néznek akik olvasták a másik topicot is.
Egyébként ezek már jó, megbízható lapok lehetnek? A Z77 Stingerről annak idején elég csúnya memóriakezelési és UEFI problémákat olvastam, és ezzel kapcsolatban voltak olyan felhangok, hogy az EVGA elég ramaty alaplapokat gyárt, jó drágán.
Ebből mennyi igaz, érdemes EVGA-ban gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest