- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én azt mondom, hogy lépésekkekkel érdemes előre haladni. Először legyenek olyan eszközök, körülmények, amikhez érdemes robotkamiont tervezni. Tetőtakarító most is jó lenne. Miért nincs elterjedve? A franc sem akar kiszállni, hóláncot felrakni. Miért nincs minden kamionon automata hólánc? Melyik sofőr szeret az 50 fokos platón spaniferezni? Miért nincs olyan izé, ami lekötözi helyettünk a rakományt? Miért nem lehet megoldani, hogy a címek pontosak legyenek és valóban oda szóljanak, ahol rakodnunk kell? Miért nem a humán sofőrt segítő rendszereket csinálják olyanra, hogy azok minden körülmények között működjenek? Ezek a "találmányok" mind kelleni fognak a robotkamionokhoz, de a humán sofőrök életét is megkönnyítenék. Úgy érzem, hogy fordítva történik a fejlesztés.
-
Somatom
veterán
Ha egy kicsit használnál MAN -t, DAF -ot, Mercit, stb., akkor nem lennél biztos abban hogy aki tervezte, az valaha látott közelről kamion fülkét. Soxor fantáziáltam arról, hogy egy-egy szituban ott van mellettem az épp hibásan működő, vagy idiótán kialakított részegység tervezője, én meg akkora tockost keverek le neki, hogy kifejeli a szélvédőt.
Persze, vágom, hogy egyszerűbb azt mondani, hogy a sofőr a hülye.Nagyon aranyos a videó, de ezt az izét hol lehet megrendelni, hogy odajöjjön a kamionhoz? Vagy, a kamion hogy jut el a kütyühöz? Netán minden cég és minden parkoló kijáratához telepítenek egyet? Arról nem is szólva, hogy mit csinál akkor, ha egy kicsit belóg a tetőponyva? Abban megáll a cucc, belefagy, majd az egyik kanyarban egy személyautós ölébe pottyan egy 30 kilós, fagyott tócsa.
-
Somatom
veterán
Meg automata hóláncfelrakóval, automata izzócserélővel, automata kiskutyafülével. A végén az autó, meg az üzemeltetése többe fog kerülni, mintha jól megfizetnék a sofőröket. Arról nem is szólva, hogy minél bonyolultabb, összetettebb egy szerkezet, annál nagyobb a meghibásodás lehetősége. Az meg egy kamionnál nagyon drága mulatság.
-
Rinocerosz
őstag
Hát remélem gépgyárt. technológusként meg cnc programozóként már csak lesz munkám
.
Polllen:
Most ahol "dolgozok" suli mellett, mindenkit elküldtek mert átalakítás van.. ahol én vagyok egyedül engem tartottak meg, igaz semmit nem csinálok, csak könyvet olvasgatok.
Mostanában hoznak új cnc gépeket, robot hegesztés meg hasonlók. Aztán ilyen embereket keresnek most.Szóval nem várták meg, hogy ki kopjanak csak mondták, hogy viszlát. Azért sajnálom a sok embert.
-
sb
veterán
Nem tudom megérteni én sem.
Naponta autózok, de nem sokat. Mégis 5-6-an minimum nekem akarnak jönni ha meg nem is akar mind ölni. (De 1-2 olyan is van rendszeresen)
És ezek általában nem csak passzívan űzik ezt a sportot, hanem aktívan tesznek a veszélyeztetésért.
Ha beleveszem a csak simán nem figyelőket akkor nyilván még többen vannak.Egyik se mesterséges intelligencia. (Bár szerintem emberinek is nehéz lenne nevezni párat.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest