- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Vassili_Zait #14 üzenetére
Az ilyen emberek miatt ítélik el a WP-t mint te. Azt sem tudod mit csinálsz, nem vagy vele tisztában és még neked áll feljebb, ha hiba merészel benne lenni, hát könyörgöm, nem dísznek van az insider oldalon kiírva, hogy "ha bármi gondra nem tudsz fejlesztői, hozzáértő módon reagálni, kérlek ne tedd fel, maradj 8.1-nél!" De olvasni luxus. Szívd csak vele a fogad!
utóirat: Az insider oldalán azt is leírják, mivel szabadíthatod meg a bughalmaztól a telót. Ajánlom olvasásra!
[link] Nézd csak, linkeltem neked mesét a reggeli kávéhoz, avagy a későbbi teázgatós olvasáshoz. A linkelt cikkre a Prohardver lapcsaládtól kölcsönkérem a KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT Plecsnit!
-----------------------------------------------------A render videó alapján minőséginek néz ki, bár az a szimpla led hátul, az ha nem egy besűrített reflektor, akkor nem nő fel a 8xx-as szériához.
-
Grodd
tag
válasz
Valaki pisztolyt fogott a fejedhez, hogy lépj be az insider programba?
-
MarQs
senior tag
válasz
...hát akkor takarítsd le róla azt a bughalmazt!
Hivatalosan csak a 950-es szériára jött még ki a W10M... nem is értem mit panaszkodsz egy insider preview tökéletlenségére?!
Mintha nem azért lenne, hogy teszteljétek... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
hol és mikor ígérték akkorra? lökj már meg egy erre vonatkozó forrással!
-
Vassili_Zait
senior tag
Inkább ezt a siralmas Win 10-est tennék rendbe először... mert a kutya nem fogja megvenni... ha egy ilyen oprendszer lesz rajta... elvileg augusztus végére ígérték... én már teljes mértékben kiábrándulok lassan a WP-ből... az asztali verzió nagyon jó lett... de a WP-s telefonom azóta nem tudom használni mióta ez a bughalmaz rákerült...
-
mindanee
tag
Csak legyen benne 2 giga RAM meg jó kamera és akkor lehet benevezünk rá
-
thxer
aktív tag
Ha lesz, akkor inkább 617 lesz benne mint 615, a continuum miatt.
-
Fejvadi
nagyúr
Most akkor lesz vagy sem?
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez is ilyen nagy lesz?
-
macskea
őstag
Akármi lesz, ebben a méretben kell hogy kapjon egy XL jelzőt.
-
Gymnova81
tag
Szerintem ez inkább a 750 lesz, a kamera feletti villanó alapján. Azért a 8-as szériába már egy rendes vakut biggyesztenek bele. Ha meg tényleg a 850 lesz akkor nagy csalódást fog okozni.
-
Pearce
aktív tag
Tegnap még az volt, hogy elkaszálták.
-
hroberto
veterán
Kíváncsi vagyok tényleg megjelenik-e.
-
fornettisuti
veterán
"Egyre több információ és fotó lát napvilágot a Microsoft közép- és felső kategória közé pozicionált termékéről, ami méretes kijelzővel láthat napvilágot."
Legendd c'mon
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több információ és fotó lát napvilágot a Microsoft közép- és felső kategória közé pozicionált termékéről, ami méretes kijelzővel láthat napvilágot.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest