Újabb képeken a Lumia 850?

A Microsoft Lumia 850-ról már július óta kapnak szárnyra hírek, egyre több információt lehet megtudni a készülékkel kapcsolatban. Nem csak ez az egyetlen modell, ami majd az 50-es végű sorozatot erősítheti, a Lumia 550 már megjelent, és várhatóan a Lumia 750 érkezésére sem kell majd hónapokat várni.


[+]

Addig is meg kell elégednünk a Lumia 850-ról tegnap kiszivárgott rendervideóval, valamint a nemrégiben napvilágot látott élő fotókkal. Az @OnLeaks tette rá a kezét a cikkben látható két képre, amin a Honjo kódnéven fejlesztett mobil elő- és hátlapja látható. Ugyan az alkotások meglehetősen gyenge minőségűek, jól látható a fém keret, valamint a hátul elhelyezett ledes villanó, aminek lehetséges, hogy elöl is lesz egy párja.


[+]

Érdekes módon néhány adatra is fény derült, amiknek egyelőre még túlságosan naiv dolog lenne hinni. Az 5,7 hüvelykes, 1080p felbontású kijelző igencsak nagy ugrás lenne a korábbi modellhez képest, ám nem kizárt az sem, hogy végül az 5 hüvelykes változat lesz a végleges megoldás. A hardver terén is ellentmondások vannak, akad olyan pletykagyáros, aki a Snapdragon 615-re, akad azonban olyan is, aki inkább a Snapdragon 617 chipsetre voksol. A hivatalos bejelentésig azonban minden csak találgatás, hogy mikor kerül a boltok polcaira a Lumia 850, arról egyelőre még semmit sem lehet tudni.

Előzmények

Hirdetés