Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Volt nekem az első és az S is. Folyton belassult, használhatatlan szintre, aztán jöttek a random rebootok.
Pedig az első Wildfire előtt sem egy csúcskészülékem volt, hanem egy Xperia X10 Mini. De az tudta a relatív stabil működést és használhatóságot. -
-
törölt tag
válasz
simonjani1 #35 üzenetére
Ezt biztosan ide akartad írni?
-
simonjani1
újonc
“hagyományos, 10W-os töltővel” Most vettem egy iPhone Xs Max-ot 280.000-ért, (megjelenéskor 440.000 volt), de itt 5 watt-os töltő jár... Vicc, hogy egy 10-ed annyiba kerülő telefonnál belefér egy 2x gyorsabb töltő..., ha meg akarom venni a 10 watt-os Apple töltőt kábellel, fele a annyiba kerül mint itt a komplett csomag....
-
-
Ádám16
addikt
Az a baj, hogy már a vásárlókban is elfogyott a hit. Szerintem innen már rég nincs visszaút, ez a HTC már sosem lesz az a HTC, mint ami a One szériánál volt. Kiestek a látószögből, keményen. De meg is dolgoztak érte, keményen.
Balfsz banda.Legalább a Wildfire nevet jól meggyalázták ezzel. Pedig már azt hittem, hogy jön egy kompakt kicsiaborsdeerős telefon, de hát... Magam sem értem.
-
androgay
kezdő
Így van, és várhatóan jó olcsó lesz (nem irónia), akár veszteségesen is, mert a lényeg a nevük ottani köztudatba építése, hogy pár év múlva, mikor már nem csak az alsó kategóriára lesz ott kereslet, jó pozícióban legyenek - EU, É-Amerika és Kína vonalon már megfizethetetlen lenne az a kutatás-fejlesztés ami ahhoz kellene, hogy behozzák a lemaradást.
-
gzbotii
nagyúr
Volt Wildfirem és Wildfire S-em is később. Nem tanultam a hibáimból
Nem akartam telefont annyiszor és annyira földhöz vágni. Végül ez adta a végső lökést, hogy WP7-re váltsak annó. -
Coq
aktív tag
2 GB RAM és micro USB...
-
Zé.
tag
Létezik még a HTC?...
-
autox3c
tag
+2 giga ram vajon mar olyan draga lett volna, hogy a belott arnal nem termel eleg profitot? sztem ez fogja legjobban kinyirni a ux-t
-
opr
nagyúr
Mindig faj a szivem, amikor latom, honnan hova jutott a htc. A management leulhetne sorozni a regi nokia vezetosegevel, el tudnanak sztorizgatni, hogy hogy lehet a piac legjobb gyartojat par ev alatt belevezetni a foldbe.
-
forgonati
őstag
Hát ez... Hát ez...
-
MikeWazowski
veterán
Remek.
-
Ha most Helio 99-nél tartunk, akkor az ebben lévő proci 5 éves??
-
samu74
addikt
Kár érte. De a 720p egy 6,5-es kijelzőhöz...
-
judas13
addikt
Nem adom fel, míg egy darabban látsz
Nem adom fel, míg életben találsz
Nem adom fel, míg nem robbanok szét
Míg akad egy kerék
Mit tovább vihetnék
Mi tovább forog még -
joey04
titán
Erre aztán nagy szükség van.
-
moleculez
veterán
Wild. Fire. Érted?!
Nemhogy nem hogy nem wild, meg nem fore, márcsak nem is parázs. Csak korom.
-ehh de költői lett -
janeszgol
félisten
BT 4.2? Meg 2 giga ram. Már minek?
-
törölt tag
De becsapósak a cseppek a háttérképen, hirtelen azt hittem ipx8
-
törölt tag
Na a HTC is meg akarja lovagolni az Indiai lovat.
Most szinte mindenki oda összpontosít. Elképesztően nagy piac.
Itthon illetve az EU-ban nem hiszem, hogy nagy karriert futna be ez a telefon. -
Ezt most miért kellett kiadni??
-
Csapoati
nagyúr
válasz
MarkCsiha461 #2 üzenetére
Őőő.. aa izé, aa... ja, semmi.
-
CptAdamica
veterán
Ez elég sovány. Nem értem, hogy miért nem térnek át teljesen a stock androidra és adnak ki normális, akár középkategóriás modelleket. A Sense már annyira le van maradva, hogy azt elmondani nem lehet.
-
kbyte1024
veterán
Édes istenem....miért kell ezt erőltetni? tiszta vicc az egész de komolyan. Na és akkor megy a nagy csodálkozás,hogy miért nem megy a szekér évek óta
-
lolal
senior tag
Azt hittem szép csendben lehúzták már a rolót. Utolsó értelmes készülékük az U12+ volt ami 2018 nyár elején látott napvilágot...jobb lenne már hivatalosan is megerősíteni az összeomlást. Már a pixeleket is a foxconn gyártja egy ideje, az is kiesett tőlük. Ez a kaputelefon szint meg indiába való, ahogyan a cikkben i szerepel. R.I.P HTC
-
MarkCsiha461
tag
Kérdés:Mi az ami miatt az alsó kategóriában ezt venném meg?
-
Shitpost
újonc
Eh
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszú kihagyás után tavaly visszatért az ismert HTC-széria: ahogy annak idején, úgy most is belépőmodellként árulják, de már korántsem apró méretben.
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest