- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Én is vitatnám, hogy a gyakorlati értéke közelít a nullához. Anno a kommunikátor és hasonszőrű társai sem véletlen léteztek. A mai mobilkommunikációnál pedig elképzelhető, hogy van az a réteg, akinek alkalmanként nagyon jól jön a relatíve nagy kijelző.
Ami reálisabb álláspont lehet, hogy ez a réteg igencsak szűk és nagyon környezetfüggő lehet, hogy egyáltalán ismerünk-e ilyen embert, azért gondolhatod, hogy szerinted közel nulla az értéke.Nekem egyből az jut eszembe, hogy aki rajzokkal (műszaki, designer, vizuális kommunikáció, stb...) foglalkozik, hasznos lehet, ha egy viszonylag nagyobb digitális vászon mindig zsebben van, ha esetleg nem lenne nála minden fizikai hordozó egy tárgyalás, üzletkötés, stb.. alatt.
-
Juhaszatti
addikt
Ez azért elég egyén függő. Számomra például elég sok gyakorlati haszna van, úgy hogy sokat utazom buszon, vagy hosszabb vonatutakon. Jó ha van egy átlagos méretű telefonom, és alkalom adtán egy tabletem. Egyetlen eszközben, úgy hogy nem kell kettőt cipelnem ezekre az utakra.
Persze jelen formájukban és árukon, még számomra sem igazán alternatívák ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest