- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
A lap tetszik. Nincs 32/64 fázisa. Reális mennyiségű, azaz 4+1. Viszont a PWM szekunderoldali pufferelése egész korrekt.
A lap minimalista, de untig elég az átlagfelhasználónak. Igen, az ára kissé sok. Az AsRock lapok újabban nem hagynak túl sok kifogásolnivalót.
A két bővítőkártya asszem kelendő lesz, sokan nem fognak csak a SATA3 / USB3 miatt lapot cserélni.
HGyu
-
Nem írtam, hogy adják hozzá. Sőt azt írtam, hogy opcionális. Azaz lehet majd kani külön, vagy lesznek olyan modellek amelyikhez vagy az egyik vagy a másik jár.
Amúgy okos, csak picit lehetne még okosabb
De számomra úgy tűnik, mintha az As-rock-osok olvasgatnák a fórumokat és a tesztekre írt reakciókat és ez jó.re: (#12) Ste
Oliverda már megmondta.
Amúgy ennek köszönhetően veszek majd egy 785-ös lapot azt jó napot, abba meg majd egyszer egy sempit. Mert VGA kell, de proci nem. És ilyen hozzáállással nem kapsz integrált jó vga-t az Intel bácsitól. -
marcias
őstag
Tök jó hogy a mellékelt kártyából csak az egyiket tudod használni, ha külön grafikus kártyád van.
-
sNORh
addikt
bírom az AsRock külön adok és beledoghatod az alkatrészeket ötleteit
-
zsirfecske
addikt
teljesen korrekt lap a kategóriájában ennyi pénzért.
nem hinném, hogy nagy átlagban kell ennél több, főleg nem mATX-ben.ráadásul biztos kevesebbet fogyaszt mint egy feleslegesen telecuccolt alaplap
(Asus P5Q3 Deluxe / WiFi AP-m van, kb 25% a fogyasztásából tök felesleges, mert még a wifi modult sem használom rajta, nemhogy a 100 egyéb csilivilit. csak mikor vettem nem volt más..). -
Még jó, hogy két kiegészítő kártya van hozzá opcionálisan abba az egy darab pci express-be. Tudom, hogy a 16*-be is belemegy, csak a prociban lévő gpu eléggé szegényke, szal nem árthat egy valami alap nv/ati kari oda, úgy meg választás elé állítják az embert.
Mind egy, végül is csak lesz(/van?) gyártó aki kiad egy kártyán usb3+sata3+ vezérlőt is pci expres 1X-be.
Amúgy szeretem a fapad lapokatkirály ez is...
-
Gabboo
tag
Nem csak a H55 drága még, hanem a procik is bele. Ha majd tényleg leállnak a 775-tel, talán elgondolkodok rajta. Amúgy sokat nőtt a szememben az ASRock, ügyes ötlet, hogy a régi 775-ös hűtőket is fel lehet szerelni a lapra. Meg ahogy régebbi termékeket is nézegettem, sok egyedi megoldással találkoztam.
-
Móci
addikt
Ennyiért ez sok. Bár az intelt ismerve nagyon nem fog lejjebb menni az ára...
-
glutamin
őstag
Ennyiért én még drágállom. De majd 12-t megér
Vagy vennék AMD 785g-t 20 körül vagy X4500-ös intelt 10 körül. Ez a megoldás vegyíti a magasabb árat a gyengébbhez közeli teljesítménnyel
-
Oliverda
félisten
Fapad a köbön.
-
Chaser
legenda
Nekem tetszik
Kérdés mennyiért vesztegetik és a sata3 és usb3 alapból jár vagy külön kell megvenni. Belegondolva utóbbi verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest