- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
musculus
tag
válasz
hugyapeter #13 üzenetére
Túrtam neked egy kicsit a netet, de nem találtam túl sok hasznos infót a problémákkal kapcsolatban. Ha van valamid, szólj feltételen.
Általában mindenki a következő patchet várja - én is. -
hugyapeter
csendes tag
Szia!
Alkalmanként nem kapcsol be--közvetlenül leállítás után..lehet hogy "túl hamar" akarom leállítás után bekapcsolni?
Egy biztos, a régi 3.2-vel nem volt gond..
A böngészőhöz még annyit, hogy ennél az oldalnál záródik be,DE miután ezt az oldalt legalább 1x meglátogattam, általam telepített Dolphin HD böngésző is bezár
:
www.worldsnooker.com
Ötlet? Arra gondoltam, hogy esetleg valamilyen bővítmény okozza ezt? De akkor 3.2-vel miért ment minden jól?
Nekem ez a frissítés többet ártott, mint javított volna.. nem tudod véletlenül, hogy lehetne visszatenni a gyári 3.2-t? - már ezen gondolkodom egy pár napja...
üdv,
Petya
-
musculus
tag
válasz
hugyapeter #11 üzenetére
70%?
Nem kapcsol be, miután több másodperce nyomod a bekapcsoló gombot?
Ha 10 mp után nem kapcsol be = hardveres probléma, szólj az Asusnek
ha viszont igen, akkor szoftveres a gond.Látod, nekünk is döglödik a rendszer. Nem tudok 3 pályát végigjátszani az Angry Birds Space-szel, anélkül, hogy ne fagyna le legalább 1x;
gyakran találom lefagyva, újraindítási körbe szorulva a gépet;
gyakran _találjuk_ lefagyva, lekapcsolva, etc...Az általad írt gyári böngésző-probléma velem még sose' fordult elő, de várjuk a sorstársak jelentkezését (max 1-2 nap)
-
hugyapeter
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
Mióta frissítettem a rendszert, 3.2-ről 4.0.3-ra ezekre lettem figyelmes:Befagynak az alkalmazások..
Ha kikapcsolom a gépet, nem mindig tudom visszakapcsolni, csak ha töltőre teszem (töltöttségi szint 70% fölött)
Egyes honlapokat nem szeret, egyszerűen bezárja a gyári böngészőt... 3.2-vel nem fordult ez elő...
Ötlet valakinek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-=ZsocC=-
tag
kijött a Firmware! 9.2.1.17.
Tegnap tettem fel, és semmi probléma! se újraindulás, se fagyás, se lassulás
kapott:
-hangszínszabályzót
-új fényképező skin-t
-feloldási képernyőről elérhető kamera (csak ha nincs jelszó, PIN, vagy feloldási alagzat)
-új kamera effektek (videónál kép torzítás)
-új beállítások, névjegyzék és naptár kinézet
-feladatkezelést
-statusbar-ba új kapcsolók
-APP Locker alkalmazás
-jobban átgondolt fájlkezelő
és még néhány apróságot
(persze ezek az ICS-sel érkeztek, nem a FW-vel)ajánlom mindenkinek!
-
Songoman
aktív tag
Felraktam. Erezhetoen gyorsabb.
-
sz.gabor11
tag
érdekes
-
menpee
aktív tag
Nem kell csodát várni sajnos... US régióban már kiadták 2 napja, de sok usernél több galibát okozott, mimt amennyit javított. Hátha reszelnek rajta még egy sort.
-
baluka26
veterán
Bakker, nekem semmi bajom nincs a TF-fel, amióta ICS van rá. Szerencsés vagyok?
-
64b0r
aktív tag
Éljen!
Már kezdtem kiábrándulni az ICS-ből, annyira lassabb volt még akkor is amikor éppen nem fagyott. -
g3d
tag
Nagyon helyes!
Halálosan nem frusztrált a dolog, de bosszantó volt az első update eredménye: gyorsabb Transformer, de random rebootolt cserébe...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ASUS legújabb javítócsomagja a Transformer TF101 Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerfrissítésének instabilitását foltozgatja.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest