- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Ebben lehet valami, bár ha azt nézzük hogy közel azonos készenléti idő és + ~400 Mhz, akkor nem olyan rosz, tudom nem csak a Mhz számít de azért fontos
Szerintem a Cortex-A8 sokkal rugalmasabb mint mondjuk egy snapdragon, mert Droidból lehet látni 1,2-Ghz-re húzott verziót is, ami egy asztali CPU tuning potenciáljával gond nélkül felveszi a versenyt, míg SD-ból ami alapból 1Ghz-en ketyeg én még nem láttam 1,3 Ghz-nél magasabban járó gépet. Bár ez lehet csak engem foglalkoztat, de lehet akármilyen fejlett a Snapdragon energiagazdálkodása nekem nagyobb bizalmi értéke van annak ha tudom mekkora tartalékot lehet kicsalni még a gépből, károsodás nélkül. -
Straw
senior tag
Én csak a Desire-hez viszonyítok (aminek nyilván nem tökéletes az aksija de 1400mAh-s) de "csak" 3,7"-os AMOLED kijelzője van, és így 2naponta kell töltenem, de olvastam hogy valakinek 1 napot sem megy el.
Ha ez nagyobb kijelző lesz (és az lesz ha ez a Shadow) sőt nem hinném hogy AMOLED vagy SAMOLED, akkor nem hiszem hogy tovább bírná szuflával mint mondjuk egy Milestone, vagy egy desire.Nem rosszindulatból írtam hogy kevés lesz az aksi, ezt el kell fogadni a mai okostelefonoknál, de azt beláthatod hogy minden fejlődik kivéve az aksikat. Valamit valamiért, de nem bánnám ha kihúzna mondjuk 5 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest