- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
daniel909 #65 üzenetére
akkor nem kell tudnia mindent, ha zseniális a marketing, vagy ha olcsó. de még akkor sem biztos a siker lásd Lumia 800-900 eladások."
Nem kell mindent tudnia.
Azt kell jól tudnia, amit a tulajdonosok elvárnak tőle. Fontosak a 46-os hozzászólásban leírt dolgok, amit eddig a BB-k (más gyártókkal ellentétben) mindig tudtak hozni. Ezért is szavazok neki bizalmat. A gyártó tisztában van azzal, milyen igényei vannak a hozzám hasonló üzleti felhasználóknak, ezeket az új telefonjai nagy valószínűséggel ki fogják elégíteni. A többi már csak kevésbé fontos extra.
Hogy lesz-e rajta ilyen-olyan játék és ha igen, hogyan fog futni rajta? Nem érdekel.
Ellenben az, hogy jó lesz-e a naptár alkalmazása, igen. Sokkal jobban, mint hogy van-e utcanézet, felismeri-e a zenéket, ismeri-e a budapesti tömegközlekedést és hasonlók. Ezeket a lehetőségeket úgysem használom ki, nem is érdekelnek. Számomra azok a régi extrák, hogy a billentyűzet betűihez egy-egy nevet tudok rendelni, többet jelentenek, mint a fényképezési tulajdonságok. Vagy hogy minden szempillantás alatt megnyílik és soha nem fagy le.
Azzal is tisztában vagyok, hogy soha nem lesz belőle olyan néptelefon, mint az egyébként általam is szeretett androidos készülékekből és emiatt nem is éri meg rá annyi alkalmazást fejleszteni. De nagyon sok a hozzám hasonlóan gondolkodó emberek száma (4-5%-os piaci részesedés több millió embert jelent!) és remélhetőleg el fogjuk tartani a márkát.
-
pufferzóna
tag
válasz
daniel909 #49 üzenetére
Na jó, rugaszkodjunk neki, hiszen úgyis jön a hétvége.
Szóval szemmel láthatóan nem érted az egészet.
Nem kell az új rendszernek mindent tudnia, amit tud a konkurencia. Az például az iOS sem tud mindent, mégis sikeres. Nekem két telefonom van, egy androidos és egy BB. Egyik sem tud mindent nyújtani, amit a másik. Egyszerűen mások, másban jobbak a másiknál.
" ugyanolyan árban lesz egy BB10, és egy SGS3... melyiket választanád?"
Látod, ebből látszik, mennyire nem érted az egészet.
A BlackBerry kb. másfélszer annyiba fog kerülni, mint egy SGS3, mégis azt fogom választani, bármilyen furcsa is.
-
SÖ
addikt
válasz
daniel909 #49 üzenetére
Meg kéne nézned pár tesztet pl. HTLM5-ben köröket ver az Androidra, de annál még WP is jobban teljesít. Minden mérésbőn a BB10 jött ki győztesen. A felület meg egyedi a rétegek alá nézéssel, úgy hogy nem szakad meg a munkafolyamat. Teljes gesztusvezérlé - ez hol tudja az Android. SGS3 nem kéne, mert nálam számít a kinézet is, Androiddal szemben meg fenntartásaim vannak. Összetettségében vetekszik vele, bár mit megcsinál, csak fagyás nélkül. Felhőből nyomtat. Csöpögtetnek információkat, csak körül kell nézni a YouTube-on.
Nekem mondta már tényleg nagy tudású ismerősőm, hogy a Bada jó lesz.... azóta nem hiszek a jóslatoknak. Mondjuk én akkor is megveszem ha nem lesz rá semmi, mert megmozgatta a fantáziámat, ahogy az N900 a Maemo-val. De még sanszos a Jola is. -
Praetorianus
aktív tag
válasz
daniel909 #49 üzenetére
Hát ha neked nem elég jó a BB10 felhasználói felülete, akkor pörgesd csak nyugodtan az almát, az olyan igazi trendi
A wp-t meg szerintem ne emlegesd egy szinten ezzel, mert nem nagyon brillíroznak az eladásokban. Sehol sincs a platform, wp8 ide vagy oda. Majd ha ők is mutatnak százalékokat, akkor kezdjük isteníteni őket, addig csak ücsörögjenek a vízben, a Bada mellett.
Oké, lehet hogy időben le van maradva a RIM, de semmivel nem hoz kevesebbet a mai csúcstelóknál szvsz. Szóval a kérdésedre válaszolva: ha a London meg az SGS3 közül kéne választanom, én a Londont választanám. Már csak azért is, mert rühellem a droidotAz ezer forintos bis miatt meg szerintem nem érdemes sírni annak, aki ki tud adni ennyi lóvét egy ilyen telóra. Nem a homokozóba tevezték az ovisoknak, hanem öltönyzsebbe az üzletembereknek...
-
Иван
őstag
válasz
daniel909 #26 üzenetére
Igazából ha az üzletemberekből megél, akkor nekünk mindegy. Nem kell minden felhasználói rétegnek ugyan azt a terméket szánni. Csak akkor el kell dönteniük, hogy igen vagy nem. Mert most maguk sem tudják, kinek a kedvére tegyenek, és ez mindenkinek rossz.
Na meg ha eldöntik, hogy csak az öltönyösöknek gyártanak, akkor szépen el kell kezdeni zsugorítani a vállalatot is. SZERK: és nagyon rá kell állni a vállalati szegmensre, mielőtt ott is belebuknak a dologba.
De mint mondtam: ha abból az speciális igényű 1%-ból megél a vállalat, az üzleti szempontból siker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest