- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
Felesleges a FullHD, inkább a 3GB RAM, nekem a J5 2016 mellett van egy törött kijelzős HTC A9 fejlettebb Soc-al, a RAM megegyezik ugyebár, a kijelző felbontása más, gyorsaságban odaver a Samsung... a HTC persze kézreállóbb, ujjlenyomatolvasó is nagyon jó, de maga a szoftver gyorsabb, ez szerintem a kijelző felbontásának "köszönhető" , nekem fontosabb a pörgős rendszer, mint a szemmel alig észrevehető felbontás növelés.
-
Mr.Silkó
veterán
Nincs valami nagy előrelépés, bár az elődöt is megelégedéssel használják a családban.
Viszont talán a 3 GB RAM és a FullHD felbontás közül legalább az egyik belekerülhetett volna.
-
diegho
nagyúr
Ha ez valóban 4.8" és bejön 70k alatt hivatalosan, akkor azzal elég nagyot fognak szakítani, mert rengetegen keresnek 5" alatti használható telefont.
-
Mill3r
tag
Volt, aki azt mondta, hogy a képeken látható hátlapon, alul-felül a csíkok az antenna miatt vannak kialakítva.
Ebből adódóan fémházas lesz a cucc. Mondjuk a J szériában...elég valószínűtlen -
Logan83
csendes tag
"idén is műanyag kasztnira számítunk"
A 2016-os fém keretes és 5.2" HD sAmoled kijelzős. -
janeszgol
félisten
Én sem gondolom, hogy kisebb kijelzővel érkezik elődjeinél. De várós, kíváncsi leszek, mit alkot a Samsung az egyik legnépszerűbb szériájához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged