- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ez már én is megkaptam hogy a 8 magos telefon jobb mint a pc.
Hát na, valamelyiktől biztosan.
Amúgy ez a 8 mag is ilyen kamuzás, mert van benne 4 gyengébb és 4 erősebb mag. És a kettőt egyszerre sose használja, szóval egyszerre már csak 4-et használ.Androidon volt valami hardver monitorozom, android port GTA san andreas 1 magot használt. Na ezért megéri a 8 magos telefonokat kiadni, de a játékok nagy része el van maximum 2 maggal.
Hiába erős és sok magos ha optimalizálni baxnak rá. Sokkal de sokkal jobb címeket, és jobb portokat írnak androidra. De hát abba munka van meg stb.A másik meg ez a szándékos avulás,mikor a régebbi telefonokat egy új frissítéssel kinyírják. Haverom megvette S6 Edge megjelenéskor, jött de király gyors mint a villám. Jön az új frissités, asszem 7.0 jött rá. Felrakja és ö már sír, ááhhh nem jó sokkal lassabb lett néha beszaggat.
Az okostelefon biznisz és azért pörög ennyire mert rengeteg pénz van benne. -
carl18
addikt
Ez a pc ipar jelenleg nagyon érdekes írányba tart, szerintem szándékosan nem csökkentenek árat. Tudják viszik ennyiért is, akkor miért adják olcsóbban. VGA árak is egekbe,
Én is gondoltam már platform váltásra, de olyan drágák a ramok hogy inkább elnapolom.Szerintem a DDR4 ramok árak jövőre se fog csökkeni. Idén már nem várható csökkenés, hamarabb jelenik meg a ddr5 mint sem hogy a ddr4 ára lefe zuhanyon. A pc ipar így egyre kevésbe éri meg, lassan ott tartunk hogy egy gyors 16 gigás ddr4 memória kitt 100E forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged