Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
green dude
üzenetére
Árban mindenképp. De a technikai számokon én most ezt nem látom.
-
Piftuka
veterán

Ugyanez jutott nekem is eszembe a képek láttán. Divatba jött, hogy a gyártók egy "szarkofágba" zárják a memóriamodulokat.
Régen leginkább két oldalról kapta a bordát minden memóriachip, és azok nem ritkán tényleg bordázott felüleltű hűtési megoldások voltak. A levegő is megfelelően körbejárta őket.
Nem jó ez az új trend...
-
Duree
veterán
Csak egy kérdésem van, mi haszna a világításnak?
-
Dr. Akula
félisten
3200/CL16 az elég tré egy Dominatorhoz képest. Már évekkel ezelőtt is volt 3200/CL14 G.skill.
-
Amerigo57
őstag
Én egy fehér belsejű közepes , vagy nagyobb házban , amelynek fehér a belseje
Pl , - Phanteks Enthoo Luxe , eltudnám képzelni úgy ,... hogy a ledek ne villogjanak ,
csak egyfolytában világítsanak.
Link: -
koby11h
őstag
Hát néztem négy videót is, de mintha kiszélesedne a felfogatás után minden modul mind a két oldalon és ha igen akkor ott nem sok hely marad.
Talán a ledsor alatt lévő rácsosnak tűnő résznél jobban szellőzik.
Nem kellene foglalkozni vele mert biztosan bírja ha így tervezték, de amit évek alatt megtanul az ember az az, ha hidegebb akkor tovább bírja.
Nekem borda ide-borda oda nem úgy tűnik hogy ez jó irány a fejlesztésben.
Szóval megnézném mit tud az a patented Dual-Path DHX cooling technology. -
Bl@tty
tag
Először én is így láttam, de ha jól megnézed pl snecy20 képén, akkor látod, hogy a ledek "tokja" szélesebb, mint a modul+burkolat. Így valószínűleg azért oldalról nézve van egy kis "szélcsatorna" közöttük, kb. akkora, mint a lefogató kapcsok között. Csak a ledek felől nézve zárt. De lehet rosszul látom...

Ha viszont így van, akkor tekintve, hogy általában függőlegesen állnak a ramok egy álló házban, a meleg levegő tud áramolni felfelé és alul bejöhet a hűvösebb... -
snecy20
nagyúr
Látom ez ilyen 5 éves kor alatt ajánlható dizájn.

-
biscuit
aktív tag
Mostmár minden jó lesz! Végre ilyet is kapni!

-
koby11h
őstag
Lehet hogy az erő átjárja, de a levegő nem. Nem baj ez ezeknek?
Régen azért jó volt ha tudtak szellőzni, most meg ahogy kinéznek már akár adhatnák egy blokkban is össze fröccsöntve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest