- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Santiagain #277 üzenetére
Kb. 14 hozzászólást írtál feleslegesen, mert a #267. azaz a 15. hozzászólásban írtad le először, hogy miről beszéltél az az előtti 14-ben! Köszönjük! Bár még mindig nem értem a felháborodásod, a többletfogyasztás mizériát, meg úgy cakk-und-pakk az egészet!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Santiagain #168 üzenetére
Jó, akkor pár kérdés:
Azt írtad, hogy 24/7-ben megy a géped, mennyit, megy ez idő alatt load-ban?
Az anandtech tesztje alapján, amit példának hoztál fel, mennyit fogyaszt a géped, mert nem értem, ha phenomod van, max mondjuk 970, akkor ugye idle 6w-al többet fogyaszt a i3, load 50-el a 970, de hol van itt 60+W? A 4850 alapból egy zabagép, de azt figyelmen kívül kell hagyni, mert i3-ban ugyan annyit fogyasztana! Nekem egyébként egy athlonX4+4870 96W-ot fogyasztott, szóval no problem a 100W!
Nem veszek vissza, mert én utánaszámolok, és nem állítok valótlant! -
Geller72
veterán
válasz
Santiagain #126 üzenetére
Azért, mert azt használná IDLE, a másikat meg akármire, nem éppen idle. Mennyit eszik a géped 1080p MKV-nál? A 47W meg nem 20W< Hanem több, mint a duplája. Éves szinten +27W az pontosan annyi..
. De te tudod, mert (velem együtt) ezt sokszor kiszámoltad. (Már, hogy éves szinten mennyit dob a plusz fogyi)
De ha csak a duplát számolom, azaz 20W+-t éves szinten, akkor az kerekítve 50ft/kWh-val számolva (bocs, ha durva lenne, de így egyszerűbb..) 365x24x1Ft(20W)=8760,- Ft többlet 20W többlet fogyi esetén, éves szinten. És ez kizárólag IDLE esetben érvényes. Ami nem mindig áll fenn.
-
Geller72
veterán
válasz
Santiagain #121 üzenetére
..a 24/7/365-re értettem..arra a NAS, minden másra meg bekapcsolja az asztalit, akkor is qrva nagya megtérülés éves szinten. (Az épített sem eszik sokkal többet idle.30W<)
-
Geller72
veterán
válasz
Santiagain #115 üzenetére
Ménem veszől atomot?
. Vagy megy a boinc? Bár akkor nem jönnél az IDLE fogyival..
. Szal akkor miért nem NAS-ozol, az csak 20W<. (cca, 2xhdd-vel)
-
válasz
Santiagain #103 üzenetére
Azért remélem, hogy ezt a sületlenséget Te sem hiszed el: "Pláne, hogy nálam kb. egy év alatt visszahozza fogyasztásban.", igen visszahozza a 20K-t, ha a géped abban az egy évben minden nap 24 órában megy és a két cpu között állandóan megvan az 50 watt fogyasztásbeli különbség, nyugodtan számolj utána
De mondom, nagyon örülünk, hogy neked ennyire bejött a váltás
-
kNG
senior tag
válasz
Santiagain #103 üzenetére
Neked abszolút megérte, ezzel maximálisan egyetértek
Az én helyzetemben a Q8200 @ 3 GHz miatt már más a helyzet
-
kNG
senior tag
válasz
Santiagain #93 üzenetére
Ja hogy ott i3 2100-ról van szó...így mindjárt más a dolgok fekvése..jó-jó ez, én is gondolkodtam ilyen váltáson, csak fizikai 4 magról nem akartam "virtuális" 4 magra váltani, ha érted mire gondolok...
Szóval nem akartam azt feladni, hogy 4 mag helyett nekem legyen 2 magom 4 szállal meg HT-vel...mert ahol nincs a HT kihasználva, ott rögtön elillan az előnye az intelnek...
-
válasz
Santiagain #77 üzenetére
Nem, Te csak valótlanságokat hordasz össze "enyhe túlzás" címen, azzal takarózva, hogy már 5 AMD platformmal szerelt géped volt, szóval no comment..., de hogy ezt a színvonalas trollkodást miért itt kell hintened, ha már úgy sem vagy érdekelt sem a Llano, sem pedig a Bull nyújtotta teljesítményben, hiszen süvít az i3-ad..
-
kNG
senior tag
válasz
Santiagain #80 üzenetére
Akkor elég erős 775öd lehetett ha neked csak 20k-ba került egy új lap, processzor, és memória!
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Santiagain #70 üzenetére
Adjál neki mert tápot mert venni Intel proci helyett, van egy hely ott fel is tudod jelenteni és ha szerencséd van még be is zárják.
-
kNG
senior tag
válasz
Santiagain #70 üzenetére
Lehet beállítani alacsony frekit a procinak, alacsony órajellel, senki nem tiltotta meg...windowsra nem kell 3,2 ghz 4 magon...
-
kNG
senior tag
válasz
Santiagain #59 üzenetére
De minek?? Hova?? Bencsmárkra?
Az intel jó, munkára, E-penis növelésre...és persze gamelésre is, értem én, de oda meg elég az AMD is...én inkább vettem most egy 90+ GOLD minősítéssel ellátott minőségi tápot, minthogy sandyre váltottam volna, mikor egy p2 x4 955 még mindenhova elég alapórajelen is...
-
válasz
Santiagain #55 üzenetére
Igen, már láttam, ezért sem értem, hogy milyen "alázásról" beszélsz, de én rád hagyom, your chocie...
(#59) Santiagain: Jól van, látom nálad is dolgozik a szemüveg effektus, állítsam párba?? Mondjuk párba állítom ár alapján, akkor kb a 955-nel van egy szinte, de ha még csak 945-ös BE-t nézem, akkor is egy szinten vannak teljesítményben. Szóval akkor most miről is beszélsz...
Tényleg próbálj meg kicsit objektívan szemlélődni, vagy ha nem megy, akkor tárgytalan a diskurzus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest