- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz
#19617792 #27 üzenetére
Azért ez így nem teljesen.... AM2+-os foglalatba AM2 és AM3 proci, AM3+-ba AM3 és AM3+ proci... van átjárhatóság 2 foglalat között. ezenkívül meg volt Socket A,754,939. Azért az nem olyan sok.
Kétségtelenül erősebb az Intel proci. De szerencsére eddig itt volt nekem, olcsójánosnak az AMD.
(bár éppen tegnap kérdeztem itt a fórumon, hogy nem lenne nekem jobb egy SB egy AM3+ helyett, de igazán ha tényleg ilyen közeli a Llano akkor lehet ,hogy egyik sem lesz... nem lesz pálfordulás...)
-
válasz
#19617792 #27 üzenetére
És Intelnél volt akár egy is, ami esetleg adott valamilyen kompatibilitási lehetőséget (régi foglalatú cpu+ új foglalatú lap, régi foglalatú lap+új foglalatú cpu) Szerintem érthető volt, hogy erről beszélek és nem a foglalat típusok darabszám szerinti lebontásáról
, de persze, mint mondtam, úgy látszik, hogy a szemüveg még az értelmezésben is torzít
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest