Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Akkor a lite és pro szavakat összevonjuk, így kapjuk, hogy ez egy mi9 lesz
De, hogy ez itt milyen nevet kap (ha elérkezik ide is), azt nemtom, mert Mi 9 Lite Pro néven csak nem lesz (mi9 foglalt ugyebár, mi9pro is, akkor ez már lehet, hogy kap megint új betűt? vagy mi9se pro, csak hát méretben nem akkora lesz valószínűleg...
annyiból jó ez a sok változat, hogy van miből választani. De pl. 9se méretű telefon egy sincs, az összes mind inkább mi9 méret körüli.
egyébként a xiaomi felsőkategóriás telefonja mindig a mi széria volt. Igaz most is, de már ott tartunk, hogy a mi9 tulajok is már "szégyenkezhetnek" több téren is. (pl. akku, kamera, jack csatlakozó)...[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
TunerJoe
senior tag
-
Atyaég ennyi telefont egy gyártótól
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zoleeno1
veterán
Ezek lassan úgy dobálják piacra a mobilokat, mint más a xaros alsó gatyát a szennyesbe... Tényleg szinte már követhetetlen
Honor Magic5 Pro
-
Postas99
senior tag
Ebben már jó a közelség érzékelő???
-
Danex
addikt
De most akkor ez a 108mpx nem üti meg csúcs mi9 szintet, hogy az új chipset mellé rakják.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát igen, ez a gyanúm nekem is, sajnos nekem az a hátlap színben bejön,viszont tudom, hogy megtörne... Ezért szeretném, ha lenne egy polikarbonátos modell..
Persze ez csak álom , meg igazából nem tudok rosszat mondani az F1-re sem.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Én egy Pocophone F2-est várok
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
ghiottone
nagyúr
Egy Mi A3 Pro is jöhetne már.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Obyboy
addikt
Troll ON: Ha a Kínában megjelent Mi 9CC lett a golbálisan a Mi 9Lite, akkor a Mi 9CC Pro lesz globálisan a Mi 9 Lite Pro?
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest