- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaciláltam anno még én is a Pron, de beszámolók alapján nemigen éri meg a felárat, hiába a fejlettebb technológia. Az IP védelem is csak 55-ös, szemben a sima IP67-ével. Én 120€-ért vettem anno az elődöt (Aftershokz Aeropex), ami sajnos tönkre ment, de cserélték egy Open Runra - ami gyakorlatilag ugyan az + quick charge. Amúgy a muzikerről rendelhető egy pár ezressel drágábban:
[link] -
“Egyszerűbben: azért halljuk, mert rezeg.” Ez igazából bármilyen hangkeltőről elmondható
Amúgy jók ezek a bone conduction megoldások. Nekem egy Shokz Openrun van. Nyilván nem egy aufiofil cucc, de arra teljesen jó, hogy sportolás közben szóljon valami, de közben ne feledkezz meg a külvilág történéseiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest