- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Hát, ha fizetnek napi ezer forintot, akkor nem bánom, használom. Egyéb esetben nem. Első dolog volt amit kiszúrtam, hogy kis szivacs van rajta. Vagyis nem fér bele a füle az embernek, hanem csak a fülre RÁ lehet tenni. Ami azt eredményezi, hogy kb 20-30 perces használat után fizikai fájdalmat okoz a viselése, mert pont nyomja a porcot. Tudom, mert én hülye jelenleg is ilyen szivacsméretű fülest használok, mert mikor vettem, akkor még nem tudtam, hogy ez gáz. Felőlem aztán bárhogy szólhat, meg bármilyen FarCry 28 logó lehet rajta, én kizárólag olyat veszek, amin nagy szivacs van, vagyis a fülkagyló teljesen belefér és a fejre támaszkodik az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Witcher topik
- Microsoft Powerpoint topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest