Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shatterhand #62 üzenetére
Linuxra aztán biztos, hogy nem kell gugli króm...
Pedig épp a nagy Linux-huszárok azok, akik egyben Google- és Chrome-evangelisták is, legalábbis az én környezetemben. Úgy Látszik a Firefox most már kegyvesztett lett az opensource-huszárok körében
-
törölt tag
Látom egyeseket még mindig az frusztrál, hogy az EU az orrára koppintott a Microsoftnak.
Vegyetek részvényeket, ha ennyire szíveteken viselitek a cég sorsát...
-
törölt tag
Akkor ne használd
Nem is használom, csak a kipróbálás szintjén. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogalmazhatom meg róla a véleményemet. Nem kell velem egyetérteni, de személyeskedni sem kéne.
Ha elfogasz egy jó tanácsot, használod élvezettel a PC-det és nem fujjolsz mindenre, ami nem mekeg.
Ha észrevetted volna, nem "mindenre fújolok", csak kifejtettem azon véleményemet, miszerint a Chrome egy átlagos böngésző, mely kizárólag a hatalmas marketing által volt képes betörni a piacra, ugyanakkor semmi olyat nem nyújt, ami miatt én leváltanám az általam évek óta használt Operát vagy Safarit. Sajnálom, ha ezzel a kijelentésemmel leromboltam a lelki szentélyedet, melyben egy pidesztálon ott állt a Google-logó és Eric Shmidt arcképe. (Nem én kezdtem személyeskedni!)
-
törölt tag
A marketing, sőt a jó marketing egy ilyen kiélezett piacon elkerülhetetlen.
Igen, ez így van. Azonban egy technikai jellegű vitában nem a marketingesek által puffogtatott frázisokkal kéne érvelni, hacsak nem akar valaki a totális agymosott szerepében tetszelegni. Milyen érv az, hogy "a Chrome biztos jó, mert 7% a piaci részesedése". Az IE-nek meg 60%, attól még nem 10%-kal jobb. Mint ahogy az Opera sem 3-szor gyengébb csak azért mert kevesebb a pőnzük marketingre, és nem tudtak annyira betörni a piacra. Sajnos manapság nagyon sokan így szemlélik a dolgokat, és ez az a pont, ahol az érvek a falra hányt borsó szintjére degradálódnak egy ilyen vitában.
-
törölt tag
1, piszok gyorsan indul.
Mihez képest? Ha a lomha Firefox-szal hasonljtod, akkor talán igen, de az Opera vagy Safari mellett nem szembetűnő a különbség.
2, a fülek egészen fenn vannak, ennyivel is több helye van az oldalnak, nagyobb felület látszik belőle
Ez még nem egy böngészőben van így alapértelmezésben (pl. Opera), és sok másikban is átállítható, többek között a Safariban is (bár elég macerás, azt elismerem).
3, tetszik a könyvjelzőkezelése.
Nekem pedig nem tetszik. Ez maximálisan szubjektív.
-
törölt tag
Ok, nem szutyok, de nem is akkora szám, mint ahogy hype-olják. Én a Safarinak sem vagyok rajongója, de aki elmondja nekem, hogy a Chrome mivel nyújt többet egy Mac usernek, mint a Safari, azt meghívom egy kávéra, ha erre jár.
Az "Apple termékek szutykok" hittétel terjesztői pedig nem tudom milyen helyzetismerettel rendelkeznek, én a magam részéről meg vagyok elégedve mindkét Apple termékemmel: nem hibátlan, de megbízható készülékek, a Mac OS X pedig egy jó rendszer, bár szintén nem hibátlan. Mondom ezt úgy, hogy a munkahelyen fulltime Linux alatt fejlesztek és Windowst is sok-sok évig használtam, és fejlesztettem rá. Szóval nekem van összehasonlítási alapom, míg az az érzésem, hogy sok Apple-fób emberke csak a bulvársajtóból tájékozódik.
-
törölt tag
Most már minket Mac-eseket is ezzel a pestisként terjedő szutyokkal fertőznek
Bár őszintén nem értem miért váltana valaki Safariról Chrome-ra.
Windowson sokkal nagyobb realitása van egy ilyen váltásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged