- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Dare2Live #28 üzenetére
nekem még ha kellene is nagylátó, inkább külön. nekem annyira szebbek a 24-70-es obik képei, és annyival jobban meg tudják benne oldani a nagy fényerőt, hogy semmi esetre sem bontanám meg. ráadásul sétlós obinak is alkalmasabbnak tartom: az 50mm-es vég kevés, croppos gépen a 24-70/2.8 pedig portrézni is kiváló. az 50x1.5,1.6 az még nagyon kevés hozzá, néha éppen, hogy jó. ráadásul a perspektívája sem az igazi.
ezzel most nem vitatkozni akartam, csak eszmét cserélni. -
orbano
félisten
válasz
Dare2Live #24 üzenetére
nem tudom milyen szempontokat nézel, de nekem ezerszer jobban bejön a 2470es sigma, mint bármelyik 17-50-es fix 2.8-as szörnyeteg. a sigma képét kifejezetten imádom, nagyon sajnáltam, amikor vissza kellett vinni a harmadik példányt is gariba
igen, 20d vázon használom az 50-es obit, majdnem mindenre jó, csak néha sokat kell gyalogolni. nagylátóért én sem rajongok, nem szeretem a zsúfolt képeket. nekem a kitobi, plusz egy 24-70/2.8 tökéletesen megfelel. val'szeg le se venném a 24-70-est... persze ettől még lehet van akinek kevés az eleje. -
orbano
félisten
én egy komplett bulit egy 30nm-es zsúfolt szobában fégigfotóztam egy 50/1.8-as canonnal és imádta mindenki a képeket. a családi karácsont is ezzel örökítettem meg, talán ha 3 képet lőttem a kitobival. szerintem is sokkal jobb egy 24-70-es (ez a gyutáv sokkal olcsóbban ad sokkal jobb minőséget, az optikai törvényeket pedig nem érdekli, hogy croppos-e a géped, avagy sem), ha pedig nagyon kell a nagylátó, venni kell alá egyet, vagy akinek elég (azért az emberek többségének illik elégnek lennie), annak ott van a kitobi.
de az tutifix, hogy egy 24-70-es képminőségét nem kapod meg 17-50-es, vagy kisebb tartományon. -
orbano
félisten
évek óta szó van náluk már mindenről, mégsem nagyon haladnak.
240-ért felejtős, akkor inkább rádobom azt a "pici" többletet és viszem a gyári canont. főleg az előd fókuszhibáinak a fényében... ha 120 körülre leesik az ára, megvan az alapobim. remélem a képminősége csak javult...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest