- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Dare2Live #28 üzenetére
nekem még ha kellene is nagylátó, inkább külön. nekem annyira szebbek a 24-70-es obik képei, és annyival jobban meg tudják benne oldani a nagy fényerőt, hogy semmi esetre sem bontanám meg. ráadásul sétlós obinak is alkalmasabbnak tartom: az 50mm-es vég kevés, croppos gépen a 24-70/2.8 pedig portrézni is kiváló. az 50x1.5,1.6 az még nagyon kevés hozzá, néha éppen, hogy jó. ráadásul a perspektívája sem az igazi.
ezzel most nem vitatkozni akartam, csak eszmét cserélni. -
orbano
félisten
válasz
Dare2Live #24 üzenetére
nem tudom milyen szempontokat nézel, de nekem ezerszer jobban bejön a 2470es sigma, mint bármelyik 17-50-es fix 2.8-as szörnyeteg. a sigma képét kifejezetten imádom, nagyon sajnáltam, amikor vissza kellett vinni a harmadik példányt is gariba
igen, 20d vázon használom az 50-es obit, majdnem mindenre jó, csak néha sokat kell gyalogolni. nagylátóért én sem rajongok, nem szeretem a zsúfolt képeket. nekem a kitobi, plusz egy 24-70/2.8 tökéletesen megfelel. val'szeg le se venném a 24-70-est... persze ettől még lehet van akinek kevés az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest