Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
jones965
üzenetére
Én már elkezdtem róla írni egy cikket. Sajnos nem nagyon értek a logouthoz, ezért azt szeretném kérdezni, hogyha kipipálom, hogy "Elkészült", akkor utána még lesz lehetőségem a cikk szerkesztésére?
Mivel nekem is még lesz kb. 2 hét mire véglegesen készen lesz a modding, ezért a logoutot is csak akkorra tudom befejezni, de ahogy dolgozok a házon, folyamatosan frissítem a cikket. -
Atke
senior tag
válasz
jones965
üzenetére
Ez valóban jó lenne, de az én esetemben sajnos elég nehéz. Nem a lustaságról van szó, de a mostani házam augusztus óta készül. Hála az égnek, minden meg van hozzá már elég régóta,csak nincs időm túl sokat foglalkozni, van hogy 2-3 hétig nem is tudok hozzá nyúlni.Amikor meg neki esek, akkor meg azon vagyok hogy haladjak, és a fényképezést nagyrészt elfelejtem...A mostaninál meg a kezdeti képek eltűntek(vinyó hiba miatt) így pár telefonos képem van,de ha kész leszek, tervezem hogy egy "szöveges folyamatábrát" készítek a mit miért csináltamról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi