- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Az Mi Note 2 kameráját nagyon elszúrta a Xiaomi, de az Mi Max és a Mix sem annyira jó. Van itthon egy Mi4i-m ami mindegyiket körberöhögi. Az Mi4i-t és még inkább az mi4c-t pont ezért szerették sokan. A kamerája kiemelkedik/dett a mezőnyből.
A Xiaomi meg ugyanazt csinálja továbbra is, amibe a Sony már majdnem belebukott és amit a Samsung időben talán észrevett. Faxnak hoznak ki havonta 1-2 ugyanabba a köntösbe bújtatott, hardveresen kicsit tuningolt telefont? Ez a frissítések kárára megy ezerrel. Továbbá hitelét veszti a cég/márka. Mindig valamiben trükköznek, csak pár példa: órajelek alacsonyabbra vétele a spórolás céljából be nem épített hőcsövek és melegedés elkerülése végett. B20 szoftveres és hardveres letiltogatása, QC díjának be nem fizetése, így lassabb töltés. IPS kijelzők használata AMOLED helyett a felsőkategóriás készülékekben is.
Én már szkeptikusan állok neki egy Xiaomi hírnek és tesztnek is. Ők érték el ezt nálam, nem más tehet róla.
-
Hawk02
aktív tag
Ma reggelre lefrissült a global stabil rom 8.1.4.0-ra.
-
*Mukeey*
addikt
Mit nem èrtettèl az előző hozzászólásból...ha tudod nèlküle használni,akkor vegyèl b20 nèlküli telót,ha nem,akkor ne vegyèl.
De full felesleges erről állandóan irkálni.Xiaominak nem európa a fő területe,majd ha jönnek,lesz b20 is.Addig nèzz Samsungot vagy amit akarsz.
Buèk🎆🎉🎇🎊 -
-
*Mukeey*
addikt
Így èv vègère:a Mobilarena topicok legtöbbet tárgyalt tèmája-B20
Unalmas,hogy unalmas az unalmas bèhúsz -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #82 üzenetére
Te egy kitűnő áldozati alany vagy.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Engem pedig az egész béhúsz hidegen hagy, mindenhol van wifi. Ha épp nincs, lassan örülök, hogy békén hagynak és van 8 perc nyugtom. Viszont a B20 állandó megemlítése az összes fórumban, na az már zavar... Tisztelettel kérném a fórumtársakat is, engedjük már el ez a béhúsz lovat, baromi unalmas...
-
Hawk02
aktív tag
Annyit tudok írni,hogy 2 napja van gyári global stabil rom Redmi Note 4-re teljes magyar nyelvvel.Szerintem ez az irány a követendő.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mediumgecso #72 üzenetére
A Mi5 egyértelműen jobb. Ha üzemidőt nézünk, akkor az N4S a dupláját hozza. Kérdés az, hogy számodra mi a fontosabb.
-
mediumgecso
őstag
válasz
tibcsi0407 #70 üzenetére
Olvastam a tesztet, elég jókat írt...még egy kérdés: spemallon mi5 3/32 és ez kb. egy áron van (240 eur). Te melyiket választanád? Mi5-ben jobb a kamera?
Köszönöm a segítséget. -
tibcsi0407
félisten
válasz
mediumgecso #69 üzenetére
Nagyon jó kamerája van! Csori23 fórumtársunk készített egy 360 N4S tesztet a HelioX20 változatról, de ebben is ugyanaz a kamera van. A Snapi miatt pedig brtuális üzemidő is jár hozzá az 5000-es akkuval. Magyar nyelv viszont nincs rá hivatalosan.
-
mediumgecso
őstag
válasz
tibcsi0407 #66 üzenetére
Sejtettem hogy kacsa az egész....csalogatásnak tették ki, de minek
Ha tényleg 653-al jön ki, már rendelem is...bár most ez is nagyon csalogató: 360 N4S 4GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 625 8MP 16MP Camera Android Smartphone
Ez mennyire lehet jó kamera ügyileg?? Fontos a jó kamera, ebben a RN3 SE nem jeleskedik...nagyon nem -
Wesder
titán
válasz
mediumgecso #65 üzenetére
821-es az nem 4 magos?
-
margithid
veterán
válasz
Szerintem ez kacsa, snapi 821-et meghagyják a Mi termékvonalnak.
Meg az ár is, Mi6 nem kerül ennyibe...
Amúgy én örülnék ha lenne 32 GB-os verzió is, nekem az is bőven elég, 4 GB Ram viszont legyen abban is.
Nem tudom ez a snapdragon 653 mennyivel erősebb mint egy 625?
Én ez utóbbival is beérném -
tibcsi0407
félisten
válasz
Mondtam Nekik, hogy ne rakják fel.
Pletyka, de még hülyeséget is írtak bele.
Az árát ne nézd, ez csak arra jó, hogy tudd, amint megjelenik, náluk kapható lesz. -
mediumgecso
őstag
Presale Redmi Note 4X a Spemall-on
Ehhhh....van ára...és Snapi 821
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Blizzardking #50 üzenetére
Szépen összefoglaltad.
A vízállóság kimaradt. -
margithid
veterán
válasz
tibcsi0407 #57 üzenetére
1-2 évig én is tuti elleszek a Redmi 3S-sel, max akkor veszek majd ha valami nagyon jó áron lesz, kifutószériás, redmi 4 note például majd érdekelhet, Mi sorozat sajna 200$ felett van kifutóként is, igy azt inkább hanyagolom, nekem tökéletes redmi is, főleg, hogy az aksi is nagyobb
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #59 üzenetére
Tudom hogy te értesz ezekhez a dolgokhoz. Én viszont csak használom, és nem cserélek, nem romolok, szeretem a gyári dolgot használni.Most a mate 9 nél egy csomó dolog hiányzik,persze ezek nélkül lehet élni, de nem örülök neki.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #57 üzenetére
Én szeretném megtartani legalább egy évig. És ha váltok akkor samsung valamire. Egyszerűen más szint fotóban videoban, és használhatóságban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mjani1172 #56 üzenetére
A videóra nincs panaszom, mert az EIS nagyon ügyesen stabilizál, le a kalappal előtte. Ha a manuális beállításokkal sokat játszok, akkor este is jó képeket lő, de a hosszabb záridőkhöz nagyon stabil kéz kell (nincs OIS).
Mate 9 Pro-n is törtem a fejem, de közel 1000$ már nagyon sok lenne egy telefonért (számomra).
Szerintem marad most a Note 2, ha a Mi6 nem gurít valami nagyot. ( vagy az Honor Magic ára nem ereszkedik le elviselhető szintre) -
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #55 üzenetére
Nekem Mate 9-em van. Nappal az is egész jó, de este ratyi. És nem szereti a mozgó dolgokat. A video sem nagy szám talán közepesnek mondanám.Úgy látom ez a dolog a kínai telefonoknál akkor nem változik.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Eddig azt írtad hogy nagyon jó. 🤔
-
joey04
titán
Nem kell ferdíteni, hiszen mindenki a saját elvárásait közvetíti. Akinek kell a b20 az azért fog sírni, akinek meg nem, az meg úgy van vele inkább ne is legyen, mert drágulást hozhat. Mit kell ezen értetlenkedni? Ha az ember a saját pénzét költi, persze hogy önző lesz. Akkor lenne jogos az észreveteled, ha ugyanzon személy képviselné mindkét álláspontot.
-
slimshady
senior tag
válasz
Blizzardking #50 üzenetére
No comment.
-
Blizzardking
őstag
Hát, legyen benne minimum 4000mAh-s aksi, B20, zafírüveg, prémium összeszerelés, és legyen besztbály 135 dollárér. Ja és Madjar nyelv! Gyárilag, és Hugó Balra is magyarul tartsa mostantól a sajtótájékoztatóit! Ezt várom a Szkáomitól, enélkül egy szürke tucat lessz, és egy vevőt vesztettek a pénzemér! Ja és legyen max 4,5 collos. Ja ne, 5,5, vagy nemis, inkább 5! Utálom a péktepsiket! És jöjjenek hivatalossan európába, ugyanannyiér, hogy a telemakszhoz hordhassam javitani, és legyen rá 3 év garancia, és álljanak le avval hogy 3 havonta kiadnak egy újabb modellt mert azt mindet meg kell vennem azonnal és nem bírom anyagilag, inkább adjanak ki egy mindentvivő telefont 5 évente! És legyen benne normális kamera végre, mert a 12 éves nokia kommunikátorom körberöhögi, porba alázza. Ezt várom el én a xsjáomitól. Ez a minimum, különben húzzanak vissza dél Pándzsábba!
-
Máté94
addikt
Jön...
-
zolikaDB
veterán
-
keralka
csendes tag
válasz
Luck Dragon #45 üzenetére
én nemrég rendeltem telefont, de nem bírtam kivárni hogy felkerüljön ide..Pedig jó elfogulatlan társaságtól olvasni teszteket. 3d-ben elég gyengének tűnt a note 4, ellenben gyönyörűen néz ki. Zuk z2 nem kifejezetten az a prémium külső, viszont hardveresen combosabb. kíváncsi vagyok milyen lesz redmi note 2 után, azt nagyon szerettem. Ha meg nem jön be ( nem tudom megszokni az 5colt ), akkor idővel lecserélem a 4x-re
ha offoltam, bocsi.. -
Griff55
senior tag
Ajj annyira kár, hogy most jelenik meg
októberben vásároltam a redmi note 3 pro-t. A note 4 sokkal jobban tetszett , minőségibb hátlap, igényesebb az összeszerelés. Na mindegy, jövő őszig még garantáltan nem cserélek telefont.
-
-
keralka
csendes tag
Jónak tűnik..
Teszt amúgy a redmi note 4-ről és a redmi 4ről hogyhogy kimaradt? Szerintem sokan kíváncsiak lennének-lettek volna rá. Vagy akár a zuk z2-re. -
válasz
Matada2.3 #42 üzenetére
Röviden:
Gyártanak X mennyiséget. Kifut a gyártás, és más komponenseket megkapnak olcsóbban. Pl kijelző, soc.
A Redmi sorozatból tetemes mennyiségű megy el, így minden cent szamit
Megéri gyártásba küldeni modernebb hardverrel, mert piacképesek maradnak és az érdeklődés is megmarad
-
Tian66
senior tag
Ez nekem is kell! Redmi Note2-m csereérett.
-
Ha ez így megjelenik, akkor meg is veszem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tibcsi0407 #35 üzenetére
Szerintem is,sajnos ez a Xiaomik egyik gyengèje.A kamerás rèszük nem egy csúcskategória.Van a családban több is,4c,mi5,rn3pro meg a saját Max-om.Persze nem vállalhatatlan,főleg az árat nèzve ez nekem belefèr.
A cikkben szereplő teló viszont várós,egy megszokott árban,mondjuk 200$ körül 4/64 verzió instant get!!!
-
-
Postas99
őstag
válasz
tibcsi0407 #35 üzenetére
Igazad van. ár/érték arányban tényleg nagyon jók.
-
Postas99
őstag
válasz
tibcsi0407 #33 üzenetére
Hidd el én nagyon szkeptikus voltam a Xiaomi telefonokkal.
Amióta befaragták a camera2.api-t azóta ennyi pénzért eléggé vállalható kategória lett.
-
Postas99
őstag
válasz
margithid #30 üzenetére
Van itthon Remi NOTE 3 B20-al. Pusztán vázoltam, mit lehetnek a tünetek.
Tibcsi0407:
Biztos vagyok benne, hogy TE is láttad már a camera2.api használatával készült RN3 éjszakai képeket. Azok igen is felvállalhatóak bármilyen modell mellé, le a kalappal azok előtt a képek előtt.Sajna nem tudnak szoftvert írni... ezt még tanulni kell. De addigra talán ez is menni fog.
Már orvosolták a videó felvevő zaj elnyomó mikrofon hibát is, reméljük addigra ezek mind kiforrnak. -
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy valamin spórolni kell. De lehet az is hogy nem értenek a kamera szoftverhez :/
-
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Azért ott a MIUI, ami jobb mint a Huawei EMUI.
-
slimshady
senior tag
Egy jó árral ütne.
-
-
Postas99
őstag
Ha Kínában is B20 lesz az alap, akkor minden gyártónak a Qualcomm-nak tejelnie kell a licence díjért. Ez pedig magasabb árat is hoz magával.
A Xiaomi a Note3-ban csak kikattintotta, a QC lehetőségét, mert a licence díat ott sem fizette ki.
Félek így biztos feljebb csúsznak majd az árak, és egyre kevesebb lesz a BESTBUY telefon tőlük.Reméljük nem lesz így.
-
D4ni
őstag
Remélem igaz lesz, B20-at pedig kezdik itthon is megoldottá tenni.
-
Balzak83
senior tag
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
De a oneplus is ezt csinálja webshopként. Fogy is rendesen
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Persz én is csak tippelek, de elég a Huawei-re nézni.
A működési költségek megnőnek, ha globális piacokra lépsz ki, ezért is hezitál a Xiaomi valószínűleg.
Ár/érték bajnokként utána már nem lehetne emlegetni, még az is lehet, hogy beleszürkülne a mezőnybe. -
margithid
veterán
Ha lesz B20 és a Global Stable Romban is magyar nyelv, akkor van egy vevőjük!
Nagyon jó lenne ha Xiaomi a jövőben minden telefonjába rakna B20at és a Global Stable Romba már a kezdetektől magyar nyelvet!
Reméljük Redmi 5/Redmi Note 5/Mi6 már ilyen lesz! -
Fejvadi
nagyúr
Ez jó hír, valószínű ebből is kell vennem egyet.
-
rdt89
addikt
A S653-as verzió elég jól hangzó specifikációkkal rendelkezik. Vajon ez az S653 melyik régi Snapival van egy szinten? 808 vagy 810?
-
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Ebben igazad lehet, elismerem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Aztán miért?
Ha ide jön egy Xiaomi, akkor alapból számolj +100 USD-t minden telefon árára adókkal, EU-s terhekkel, szervizhálózatokkal, stb-vel együtt. Akkor már nem biztos, hogy Note 4X-et vennél 340-350$ környékén.
A kínai B20-ra a forrás: [link]
-
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Ez nem rossz hír! De azt sem bánnám ha Európába teljes körű szolgáltatást is bevezetnék.
-
Balzak83
senior tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Ha ez tényleg megvalósulna, akkor a kínaiak all-int kiáltanak🃏
-
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Ezt örömmel olvasom
-
zolikaDB
veterán
Huh, Redmi Pro érdekelt eddig, de az, hogy ebben Snapdragon lesz és 4GB RAM, így még érdekesebb
-
tibcsi0407
félisten
-
Balzak83
senior tag
Ez best buy lesz jövőre!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Engem sem zavar, mert a Vodafone Pesten szélesíti a B7-es lefedettségét. Dél-Pest már szinte tökéletes.
-
-
motofi
aktív tag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
B-20 variáns nem lessz?
-
Ha tényleg ezzel a specifikációval érkezik, már van egy vásárlójuk. Pedig azt hittem hogy az A9Pro után nem lesz ilyen csúcs kütyü.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ezt elég sokan várták-vártuk a Snapdragon 653-as SoC-cal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest