- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Az űberhypeolt konzolokról: olvass bele a cikkbe, meg a hozzászólásokba:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2337/tomb_raider_definitive_edition_teszt
Pár szöszenet: játék futás 40-60 fps közt, nincs tesszellálás, csak fxaa(msaa helyett), textúrák ramatyabbak mint pc-n(lara pofikáját kivéve)
Szerinted mit kell ezen egy mai pc-nek erőből lenyomnia?Tudom, most jön az, hogy ez még nem next gen, csak úgy van és nem használja ki a blabla...
-
Peat;)
veterán
"amíg a PC erőből le nem nyomja a konzolokat" Amíg? Először jöjjön egy olyan játék konzolra ami egyértelműen túllép egy felső-közép kategóriás pc által produkált látványvilágtól. Lesz 1-2 játék ami csak csúcs pc-n menne, de ennyi. A mostani konzolok nem a csúcsteljesítményről szólnak, csak a netes szakértők zavarják össze szerencsétlen naiv olvasókat a "korlátlan", "brutális" stb óvodás jelzőkkel, köztük engem is. Csak én felkacsoltam a lámpát és lenyelem majd a békát amikor konzolt vásárolok, így is szépek lesznek a játékok. De hogy a PC-nek kéne utolérni...mert egy vérgagyi játékban a tűzeffekt szép? Meg egy másikban szép lila effektek vannak? Ugyanmár, már rég nem az effektekkel van gond, sokkal inkább a textúra, felbontás részekkel. Azt meg látjuk hogy megy, xbox one-nak sehogy, a ps4 meg kemény 40%-al erősebb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest