- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Az űberhypeolt konzolokról: olvass bele a cikkbe, meg a hozzászólásokba:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2337/tomb_raider_definitive_edition_teszt
Pár szöszenet: játék futás 40-60 fps közt, nincs tesszellálás, csak fxaa(msaa helyett), textúrák ramatyabbak mint pc-n(lara pofikáját kivéve)
Szerinted mit kell ezen egy mai pc-nek erőből lenyomnia?Tudom, most jön az, hogy ez még nem next gen, csak úgy van és nem használja ki a blabla...
-
Peat;)
veterán
"amíg a PC erőből le nem nyomja a konzolokat" Amíg? Először jöjjön egy olyan játék konzolra ami egyértelműen túllép egy felső-közép kategóriás pc által produkált látványvilágtól. Lesz 1-2 játék ami csak csúcs pc-n menne, de ennyi. A mostani konzolok nem a csúcsteljesítményről szólnak, csak a netes szakértők zavarják össze szerencsétlen naiv olvasókat a "korlátlan", "brutális" stb óvodás jelzőkkel, köztük engem is. Csak én felkacsoltam a lámpát és lenyelem majd a békát amikor konzolt vásárolok, így is szépek lesznek a játékok. De hogy a PC-nek kéne utolérni...mert egy vérgagyi játékban a tűzeffekt szép? Meg egy másikban szép lila effektek vannak? Ugyanmár, már rég nem az effektekkel van gond, sokkal inkább a textúra, felbontás részekkel. Azt meg látjuk hogy megy, xbox one-nak sehogy, a ps4 meg kemény 40%-al erősebb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest