Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
antikomcsi #17 üzenetére
Igen, még mindig nem lenne kiadva. Pont ezért írtam, hogy várniuk kellett volna. Felesleges volt kiadni. Nem is jelent még meg rá épülő lap... (Talán az ASUS kiadta az M4A82-t, de nem vagyok benne biztos.) Tehát így nézve sem vesztettek volna sokat. Azt nem tudtam, hogy a K10,5-ösökben az ACC már benne van, akkor benéztem. Elnézést.
Azt tudom, hogy a Hydra külön chip, de mégis a 780a-val párosítva több okot adott volna az új verziószámra és nem lehetett volna jogosan ráhúzni, hogy "újabb átnevezgetősdi".
A 790FX vs 780a-val kapcsolatban inkább az olyan lapokra gondoltam, mint az ASUS Crosshair II vagy a Foxconn Destroyer.
Natív USB3 támogatás már egyértelműen nem lesz a 800-asokban, de SATA 3 már lesz. És a 980a esetében sem natív USB3 és SATA3 támogatásra gondoltam, csak megkövetelté kellett volna tennie az nV-nek azt, hogy ezek szerepeljenek a 900-as nForce-okra alapozott lapok specifikációi közt. Az Intel új chipsetei sem támogatják ezeket tudtommal. Mégis lesz pár gyártó, akik külön chipekkel megoldják a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest