Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotós markolatot kap a Vivo X200 Ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Hello ezekkel az új frissítésekkel jobb minőségű lesz a fénykép?
-
ixus
csendes tag
-
disper
csendes tag
előző verziót visszalehet vhogy állítani? javulást nem tapasztaltam...viszont a névjegyzékben az "sz" betűseket nem adja ki ha csak s-t irokbe
és az új szoft óta a képeket is pixelesen jeleníti meg vmiért :S -
ByB
addikt
Eddigi észrevételek:
- mintha a témahatások nem annyira lassítanák a telefont (Alapból nem is értem, minek rakják bele, ha használhatatlanul lassú és akad?)
- eddig a névjegyzékbe elég volt bepötyögni egy 'd'-t ha 'dzsii'-t akartam hívni, most már követeli a teljes 'dzs'-t
- eszközök/beállítások-ba ha belépek, néha felépül a menü, majd visszadob, ezen nem javítottak -
ByB
addikt
Frissítettem: maga a folyamat zökkenőmentesen zajlott és nem volt több 5 percnél. Előtte csináltam egy biztonsági mentést, de nem volt rá szükség, nem szálltak el az adatok. Egyelőre nem fedeztem fel változásokat...
-
XeeN
senior tag
Akkor az első dolgom a frissítés lesz, miután megkapom a készüléket. Ezek az "apró" hibák is eléggé bosszantóak tudnak lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia N85 első szoftvere számos bosszantó apró hibára kínál gyógyírt.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB gyönyörű állapotban! Fekete/82% akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest