- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Az okosórákkal foglalkozó szerkiknek nem ártana némi alapozás az órák alkatrészeit, és azok elnevezéseit illetően!
", az érintésvezérlést pedig két korona segíti."
A korona a hagyományos értelmezés szerint: az óra felhúzására és beállítására szolgáló gomb.
A lényeg a "felhúzás" kifejezés!
Amit tekerni is lehet, az korona...amit nem, az csak gomb. Mivel a Motorola képein csak az egyik kezelőszerv "recés", ezért elég egyértelmű, hogy csak a egyik korona, a másik sima gomb. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Hmm, én kíváncsian várom. Nekem GWA2 volt az első okosórám, mindemt ahhoz mérek, de valami hiányzott belőle. A Watch 3-ba meg kis méretben nincs fekete. Más gyártó modelljei kis méretben sehol nincsenek, csak nagy méretben, de nekem meg olyan a csuklóm, mint egy óvodásnak....
-
atike
nagyúr
Gondolkodtam erősen, hogy ezt kellene venni (3. generáció). Végül nem ez lett, de az új generáció érdekes lehet...
-
Maradok a Samsung Galaxy Watch 3 nál, ugyan annyi az ára és azért többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest