- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
nálam egy atom z530 teszi a dolgát, és hogy hogynem, fut rajta a win7, skype, 720p, van gps, 3g, sokkal kevesebb mint egy kiló és bírja órákig. Egy netbook. És kéremszépen, amire használom, egyszerűen sokkal jobb és olcsóbb mint bármelyik laptopnak csúfolt asztali gép a sokcolos kijelzővel.
Ja én tudtam mit veszek és mire kell.
Jó az atom (még a z530 is), jó a p4, jó lesz a 200mmx is ha végre összerakom. Lehet fikázni, régen meg öltünk volna egy ilyenért... -
Glomgold
tag
Én egy Foxconn NT-A3500 használok jó fél éve, amiben egy AMD ketyeg /E350 - Brazos platform/ . Játékra alkalmatlan, de sok másra jó, netezni, videózni, stb., keveset is eszik, nem hallani, ha jár, a korábbi ACER REVO r3610-esem cseréltem le erre.
Végülis nem bántam meg, elégedett vagyok vele. Ja és 40 ezer pénzért jutottam, méghozzá új állapotában (Hála a jó ÁRGÉP.hu -nak :-) ), max. garival, vagyis szerintem jó vétel volt, ezért a pénzért (még idén februárban) félő, hogy nemigen tudtam volna jobb konfigot beszerezni...
Most lesz kiegészítve egy 120-as SSD-vel, ezzel, így jön ki az egész max. 65-ből, így jó választásnak érzem, hogy nem kell kerülgetnem a gusztustalan gépdobozt a nagyszobában... persze, lehet visszaváltanék én is inkább "nagyfogyasztó"-ra, különösen, ha úgy mutatna, mint ez :-) -
Cyberpunk
félisten
-
kromatika
veterán
ez így hiába kicsi, elég felejtős.
-
-
stratova
veterán
Szerintem amíg legalább az adott kategóriában, lehet választani a két gyártó termékei közül, kár mérgelődni. Az a sajnálatos inkább, hogy több szegmensben ez nem lehetséges (felső/csúcs kategóriás üzleti notebook vagy Ultrabook-okban csak az 1 modulos darabok 14" alatt, esetleg egyáltalán nem szerepel opcióként sem a kisebbik gyártó).
-
mongi
senior tag
újabb gyártóhoz gördült ki az atommal megrakott foßtalicska
tudom-tudom, sok mindenre elég az atom, de pont erre nem túlságosan... -
stratova
veterán
"Az AT-5600 jelzésű megoldás paraméterei változatlanok, és a vállalat szerint már sok rendelés érkezett rá"
AT-5600-ban Brazos E-450 van.
(#9) lujó55: Nem értem mi a felháborodás oka. Lesz Brazos-os AT-5600 280 és Atom-os D2550 AT-5250-es 220$-ért. Az Atom D2700-as At-5300 variáns bolti elérhetősége lesz kérdéses.
-
én egy amtec mc 101-est vettem most htpc+home servernek fogyasztást még nem tudok vele kapcsolatban, de egy teszt alapján idle 25 w terhelt 35 w...
-
yknarf
tag
Egyszer veszek valami ilyen picit, minden hírnél szemezek velük, csak még azt kell kitalálnom, hogy minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés ELADVA!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest