- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Igen ,biztos van hasonló megoldás privát ügyfeleknek. A mezei ügyfelek,mint amilyen Én is vagyok figyeljen oda, hogy a modern bank automata amely, a majdnem legújabb windows xp-t futtatja nehogy így vagy úgy lenyelje a pénzét. Illetve amikor be- ki adja a kártyát mint egy reumás csiga, filozon,hogy ez a helyes müködése, vagy buherált az automata talán. Mondjuk nekem jön az sms minden tranzakcióról. Tény az is,hogy inkább visszafizetik a bankok,majd mindig ha a bank hibájából tünik el a pénz, mint hogy fejlesztésre költsenek. A kedves ügyfél megvárjon a fizetésere majd 1 hónapot, hátha addig éhen hal.
-
vilmose33
őstag
válasz
noPublicFG #35 üzenetére
Gond az,hogy biztonsági szempontból a pin kód használata sokkal biztonságosabb mint, az ujjlenyomat-é sajnos.
-
vilmose33
őstag
Nekem nem paypass-os a kártyám és ha rajtam múlik, nem is lesz soha. Nem láttam,hogy működik a szerkentyű, csak a cíkket olvastam, illetve milyen a hatótávolsága azt sem tudom. A belépő kártya jó ötletnek hangzik,ettől függetlenül. Egy kis egészséges para meg csak nem árt.
-
vilmose33
őstag
válasz
st3v3np3t3r #11 üzenetére
Sajnos paypass-al vissza lehet élni, van hozzá pár dolláros eszköz,ami leolvassa az adatokat elég ha melléd állnak. Azt hiszem itt olvastam a cikket róla. Lényeg,hogy az engedélyezett összeg határáig,míg nem kér pint a kártya, tudnak vásárolni. ( Nálunk ez 5000ft). Persze árulnak olyan kártyatokot ,ami ezt nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest