- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Realradical #63 üzenetére
Ez is lehetséges, de eddig én nem azt vettem észre, hogy nagyon zavarná őket az ügyfélelégedettség. (Pl. nem ingyenes kp. felvét...)
-
válasz
Realradical #60 üzenetére
Szándék kérdése, de a banknak az ügyfél nem sokat ér.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Realradical #60 üzenetére
Azért ennyire nem egyszerű a dolog. Először így hirtelen végiggondolva a bankok kártyakezelésébe kellene beleavatkozni, hogy a bejött tranzakció ne menjen tovább, hanem indítsa az sms küldést. Továbbá a teljes atm hálózatot is újra kéne drótozni, hogy a kód beadásáig ne adjon ki semmit, ne dobja el a tranzakciót stb. És itt a fő nehézség, hogy ezt keresztbe kasul ezt egységesen kellene megcsinálni a bankoknak, atm üzemeltető cégeknek (az atm-eket jellemzően nem a bankok birtokolják/üzemeltetik)
Ezt kb esélytelen felülről jövő, jellemzően állami nyomás nélkül létrehozni, mert nincs közös akarat, és mint mondtam rengeteg pénz, és fejlesztési idő.
És mint mondtam korábban (tudom nem szép dolog egy PH-n ezzel tönkrevágni a kocka jellegű ötletelést) az ilyen kártyamásolások a napi tranzakciószámhoz és ügyféltömeghez képest marginálisak, nagyon-nagyon. Nem éri meg foglalkozni velük
Extraként még a bankot elsöpörné a népharag, hogy perceket kell tökölni egy kp felvéttel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged