Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz Hintalow #59 üzenetére

"Ha mind csak naponta 1x használ kártyát, az mennyi legyen költségben naponta? És ez csak a napi költség,"

Ebben egy enyhe csúsztatást érzek, nincs olyan, hogy naponta pénzt veszel fel. Aki paranoiás/mániás kp. használó az úgyis kiveszi rögtön fizetés után egy összegben az egészet, a másik véglet aki egyáltalán nem vesz ki pénzt (mondjuk szerintem ez egyébként megvalósíthatatlan), de átlag 5 atm használatnál többet egy hónapban egyszerűen nem tartok reálisnak (bár biztos vannak olyanok akik abban élik ki magukat, hogy két-három naponta pénzt vesznek fel). Az éves 5000 forintos kártyadíjamba meg ugyan férjen már bele (5db/hó példánál maradva) az az évi 60 db sms ára (ami szerintem bőven 10 forint környékén és alatta lehet, nagyfelhasználóról lévén szó, csak nekünk számlázzák tovább többért). A (külön fizetett) mobilbank minden pénzmozgásról jövő sms-ei néha nagyobb forgalmat generálnak nálam naponta, mint a kp felvétel három hónap alatt...
    Egyébként a többi részét elismerem.

• Realradical

őstag

válasz Hintalow #59 üzenetére

Utolsónak még annyi, hogy szerintem itt keveseknek van rálátása, hogy mondjuk egy sms authentikáció csak kp felvétnél milyen bődületes összegbe, és effortba kerülne
    Ugyan dehogy lenne nagy összeg. Az infrastructúra megvan, sms küldés megvan, az API az sms küldőhöz megintcsak megvan. Amit le kéne fejleszteni, hogy a mainframe várjon meg egy rekordot a küldés előtt ami nem nagy was ist das.

Új hozzászólás Aktív témák