Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
Ahoz képest drága, hogy ez a modell amiről a cikk szól az bizony nem 300... hanem 700 fölött van, ahozképest drága... Nekem oledem van, szóval semmi igényem egy projektorra, max, ha rámszakad egy kissebb vagyon és külön moziszobám lenne...
szerk: most nézem, hogy az egyest elfelejtettem észrevenni az árában....
#5fatpingvin
Hasonlóan jártam el én is a sajátomnál, de ritkán kapcsolom be... Ha a gép előtt ülök általában a monitort bambulom (főleg annak köszönhető, hogy az 580asom kb összecsinálja magát, ha képet kell kibocsájtania a tv-re...)
-
biscuit
aktív tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Ha "monitornak" veszed, akkor tényleg drága, de ha mondjuk úgy nézzük, hogy egy "akár" tv-t is kiváltó NAGYKÉPERNYŐS cucc, akkor nem is annyira elszállt az ára... Persze, csak azé', hogy legyen, ahhoz kissé drága, ez tény!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest