Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Egyetértek Veled. A Super-ben már felrúgtak kb mindent, amit a Z-ben felépítettek plusz én még azt is sajnáltam, hogy több szereplőt csúnyán hanyagoltak, akik a Z-ben alapemberek voltak. Továbbá nekem még az is tetszett volna, ha Goku és Vegeta kicsit jobban rivalizált volna hogy éppen ki az erősebb. Vagy esetleg lett volna olyan periódus, amikor Gokunak kell éjjel-nappal edzenie, hogy utolérje Vegeta-t. Ezek tényleg hiányoztak már a Super-ből. A cenzúra pedig sajnos muszáj volt, mivel Japánban amolyan család-barát mentalitás van. De már a Kai-ban sincs vér azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest