- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Természetesen tudom, én épp arra értettem a "végigjátszást", ha valaki egyszer eléri az említett célt. Nem kell a kákán is csomót keresni, szerintem elég érthető volt mire utaltam.
A "sandbox" meg önmagában sose jelentette kizárólagosan, hogy nincs történet, küldetések stb...
Amúgy a grafika részletességén még dolgozhatnának agy kicsit, amire ugyan kicsit mentség lehet a procedurálisan generált környezet, de pl. az állatok kidolgozottsága elég egyszerű. A látottak alapján még az én 7 éves konfigomon is simán el kellene futnia, nem látom itt okát még a DX 11-nek sem... Aminek mondjuk én csak örülni tudnék, de ha már úgyis új konfig kell az SC miatt, akkor nem bánnék ebben sem egy kis javulást. Tudom, nem e miatt érdekes a játék nekem sem és csak örülök, hogy végre reneszánsz-szerű-ségüket élik az ilyen stílusú játékok, de talán később unná meg az ember -a végcél elérése után is-, ha valamivel részletesebb környezetben barangolhat benne tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest