Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Azért itt vagyok, mint érem másik oldala én, aki nem fikáztam, csak felhoztam a használatból fakadó hibákat, amit saját bőrön tapasztaltam, mégis szeretem, de az elvakult fikázást nem bírom.
Amúgy ami nagyon jó, hogy az 1g az kb törhetetlen!
Idegességemben csomószor vágtam földhöz (oké, nem a képernyővel lefelé), és max a széle horzsolódott meg, de az egész egyben maradt, semmi baja, működött tovább.
És max 3év után lett 1db halott pixelem, ami figyelembe véve az én igénybevételemet, nem számít soknak.Amúgy vétel után volt vele egy kis garancián kívüli bajom, és akkor mondták, hogy mindenféle garancia nélküli javítás minimum 50k-nál kezdődik (2008 eleje), mert ha egyszer leveszik a házat, azt nem lehet visszarakni, új kell.
Szerencsére sikerült mégis gariba megoldani, és akkor nagyon elégedett voltam az Andrássy úti apple bolttal, mert adtak egy újat egy olyan hibára, amit nem hivatalos apple termék okozott egy jailbreakes készüléken (mondjuk ez az elégedettség eltűnt, amikor nem akarták gariba kicserélni a szétment fülest).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-book olvasók
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG OLED TV 55CS6LA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest