- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Redmi Note 13 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Azért itt vagyok, mint érem másik oldala én, aki nem fikáztam, csak felhoztam a használatból fakadó hibákat, amit saját bőrön tapasztaltam, mégis szeretem, de az elvakult fikázást nem bírom.
Amúgy ami nagyon jó, hogy az 1g az kb törhetetlen!
Idegességemben csomószor vágtam földhöz (oké, nem a képernyővel lefelé), és max a széle horzsolódott meg, de az egész egyben maradt, semmi baja, működött tovább.
És max 3év után lett 1db halott pixelem, ami figyelembe véve az én igénybevételemet, nem számít soknak.Amúgy vétel után volt vele egy kis garancián kívüli bajom, és akkor mondták, hogy mindenféle garancia nélküli javítás minimum 50k-nál kezdődik (2008 eleje), mert ha egyszer leveszik a házat, azt nem lehet visszarakni, új kell.
Szerencsére sikerült mégis gariba megoldani, és akkor nagyon elégedett voltam az Andrássy úti apple bolttal, mert adtak egy újat egy olyan hibára, amit nem hivatalos apple termék okozott egy jailbreakes készüléken (mondjuk ez az elégedettség eltűnt, amikor nem akarták gariba kicserélni a szétment fülest).
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo X Fold3 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest