- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wusaki
csendes tag
van itt egy kis probléma mi akadájozza meg hogy fordítva tegyed bele a sim-et vagy az iDiot döglik be vagy a sim
-
fordfairlane
veterán
válasz
sz.gabor11 #47 üzenetére
Jah, szegény felhasználók, micsoda sokkot kénytelenek átélni. Pedig láthatóan nem is akarnak iPhone-t venni, de már így is teljesen kikészíti őket a hír.
-
saelin
veterán
Erm... valaki megmondaná hogy a kisebb méreten kívül mi pluszt nyújt ez a fajta sim? o_O
-
sz.gabor11
tag
Alma megint kihúzta a gyufát
-
littlelion21
addikt
Rászokhatnának már a beágyazott - programozható - SIM-ek használatára.
Ez így jelenleg fingreszelés. -
edward2
addikt
Bakker! Eddig mindig törtem a fejem mi a halál értelme, hogy az apple variál a simekkel mert jelentős tömeget nem spórolsz helyet se.
Végre. Köszönöm a segítséget. Ez egy újabb korlátozás, hogy az életkedved is elmenjen új simet kéregetni ha netán más telefonra akarnál váltani így inkább nem váltasz.
-
NivoSzaki
tag
Nagyon helyes fizessenek csak az apple fanok
-
freeknight
őstag
Oszt minek?
De tényleg nem értem, az apple-nek mi haszna van ebből. A microSIM-et még értettem, mert ezzel akarták anno elérni, hogy a kisebb amcsi szolgáltatóknál ne lehessen kapni a telefonjaikat. De erre most mi szükség van? Ennyire elterjedt volna a micro? Őszintén én csak az iphone-ról tudok, ami kezeli, meg még mintha hallottam volna egy-két Sonyt, vagy HTC-t? Nem is vagyok biztos benne. Akkor meg minek ennyire sietni a generációváltással? -
hemaka
nagyúr
Úgy is csak egyszer kell betenni, szóval felőlem lehetne integrált chip is...
-
Knight666
aktív tag
A T-nél 4ezer a csere, kivéve ha elromlott a régi, mert akkor ingyen van. A többit a fantáziátokra bízom. (Amikor én vittem be, hogy nem működik, akkor le sem ellenőrizték.)
-
Megbolondultak ezek? Hát hányfelé vágjam a sim-et? Áhh....
-
törölt tag
szerintem ezeknél a váltásoknál is töbek közt arra próbálják terelni a cégek a dolgot, hogy az ő szabványukat verjék át, amiért utána lehet pereskedni. itt most amennyire emlékszem nem sikerült teljesen, mert a Nokia és Motorola is beleszólt a nano-SIM kialakításába, de majdnem áthúzták azért a sajátot.
igazából amúgy az Apple már ebben a "fordulóban" is azt akarta elérni, hogy egyáltalán ne legyen kártya, ami érdekes dolo volna, mivel nem lehetne cserélgetni olyan könnyen a készüléket, egy szám egy telefon és kész. -
törölt tag
gondolom a sim foglalat helye nem igazán változik, azért. de maga a modul a lapon kisebb, amivel lehet helyet spórolni, könnyebb a vezetékek kialakítása, esetleg spórolhatnak a nyákon pár réteget, stb. a gyártás szempontjából teljesen érthető lépés kb. az meg hogy mivel lesz utána kompatibilis az persze kérdéses, de ahogy eddig is mentek a gyártók az alma után, úgy ezután is fognak hamarosan szerintem
-
aAron_
őstag
válasz
Alexa09099 #26 üzenetére
De az pl bárkivel előfordulhat majd h lerobban az ájfóóónja és akkor megszívta
nem hiszem h olyan sokan fognak venni átalakítót -
zsoma92
csendes tag
ezt a marhaságot...
-
Zsolti23
tag
Jaj istenem mekkora egy baromság.
Nem igaz, hogy nincs annyi hely hogy nem lehet sima sim. -
Löncsi
őstag
Ez nagyon kellett...
-
roxan
senior tag
válasz
Alexa09099 #14 üzenetére
Én ájfonról váltottam androidra.
Megérte.(#23) domperke
Jaja, nekem is az volt az első telóm. Bankkártya méretű volt a sim benne. -
aAron_
őstag
Szerintem ezzel sokkal többet vesztünk mint nyerünk. Már így is átalakítóra volt szükség a micro sim miatt (aminek még volt értelme), de még ez is... Ezzel mégis hány köb mm lehet nyerni?
na nehogy már ezen múljon bármi is
hey apple, knife!
(#24) roxan Úgyszintén
-
zooole
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #3 üzenetére
Dehogy fogják. Szarnak bele. Még a micro-SIM-et sem használják, csak páran, pedig annak még van is értelme.
-
bagkri01
őstag
válasz
Arthuro_Adam #9 üzenetére
Én is várom már, az apple nyilatkozatát, hogy miért csinálják így, biztos megint az aksira fogják, hogy csak így fér el benne a 8000mAh-ás akku
A sokadik generációs iphone-ban már biztos atto-sim lesz, amit már nem is fogunk látni.
Na viccet félretéve azért nem vennék mérget arra, hogy ilyen lesz benne, remélem nemsoká megtudjuk. -
GALARDO
addikt
Biztos jó okuk van a cserére. Nekem nem lesz sok gobdom vele. Megveszem a szifont, ingyen kicserélik a kártyámat, és az eladás napjáig, a telefonban marad.
-
válasz
Alexa09099 #14 üzenetére
Mivel 2 havonta más más telóm van előfordul hogy visszafelé is váltok mert nemcsak a tudása alapján választom a telefonjaimat.
-
xenom0rph
őstag
Na megint lesz fúrás faragás a simmel
-
Még egy okkal több, hogy nem lesz iPhone-om
(sajnos)
-
törölt tag
komolyan nem értem miért kell ezen kiakadni... ez is olyan mint az f1 minden apró hely számít, már a 4s belseje se táncparkett, minden össze van benne nyomva. vagy ekkora helyen aztán tényleg nem számít hogy 40%-ot spórolhatnak a simen?
vagy valakinek fáj 1-2k lecsengetni egy 150 fölött kezdő készülék mellé a kisebb simre? aha...
-
plus44
veterán
T-mobilban dolgozó ismerős mondta múltkor, hogy már előre örülnek a tömegnek. Mire véget ért a kényszeres microsim-csere, jön a következő roham.
-
pusszycat
nagyúr
Hmmm… nagy ügy ollót a kézbe…
-
Gadgetfan_
senior tag
Mondjuk ezt azért lehetett tudni. Ha valami biztos volt az új iPhone specifikációjában, az a nano-sim... A többiek is követik, ez is biztos.
-
kcsa
veterán
Ahogy nézem pont semmi értelme, ha a fiók majdnem akkora mint a korábbi... Minek kellett megint váltani, ha nincs előny belőle látszólag?
-
Hurrá...megint az alma...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kiszivárgó hírek alapján az új készülékek kapcsán valószínűsíthető a nanoSIM kártyára történő átállás.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest