- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #219 üzenetére
Pl. 4k/60fps slideshow-k kényelmes, gyors editálására és mentésére. Tudom, rétegigény, de én a melós slideshow-t is sokszor kényelmesen, ágyban dögölve szifonon vágom, exportálom, mert annyi idő alatt kész vagyok vele, míg az asztali gépen Premiere-ben a keyframe-ekkel bohóckodok. Lehet az i6 is elég lenne a szerkesztésre, van az is itthon, de az i7-en sokkal gyorsabban megoldja az exportálást.
-
madgie
titán
válasz
7Heads Drago #195 üzenetére
A Samsung pl pont olyan idegesítően nyaggat az update-ekkel. Nem mondom, hogy ez jó, sőt, a szifon nekem tegnap is a 11-es betara akart frissülni, miközben már leszedtem a 11-es beta profilt a telefonról, újra is lett indítva.
-
-
madgie
titán
válasz
hyperspace #98 üzenetére
Nem kellenek billentyűhangok, mert morzézik az iPad, ahogy vered a billentyűket az asztalon
Amúgy tényleg ciki, hogy itt is kiáll a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest