Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Személyes példa a kicsi az akksira:
Elég nagy android rajongó voltam mindig is (telefon, tablet, TV, óra...volt minden), és egyszer csak váltottam 7 plus-ra, ez az első iphone amit használok. (konkrétan egyik ismerősöm sem hitte el olyan szinten nem voltam Apple kedvelő)
Soha nem volt még olyan telefonom, ami eddig bírta volna, pedig zömében phableteket használtam.
-
JBond
csendes tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Még nem sikerült lekoppintani az Galaxy S8 design-ját Applenek talán 18-ra kész lesz!
-
juuzer
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
+1
A Xiaomi Mi Mixben több innováció van, mint az Apple-ben az elmult evek alatt összesen

-
törölt tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Mégis milyen újítás kellene?

A droidosok köpködik az iOS és a WP/W10M rendszereket. Az iOS fanok ugyanezt dobják vissza.
A Windowsosok meg jajgatnak, hogy hú, nincs fejlesztés...
Nagyjából ez arra emlékeztet, amikor Béla meglátja Pistike gépén linuxon a 3D forgó kockát és neki is olyan kell. Persze gyaluljunk le mindent a gépről, mert ez kell!
Aztán másnap ott rohadna meg a linux, mert nem fut rajta a kálofduti...
A vevők annyi készüléket, változást kaptak relatíve hosszú ideig, hogy megszokták. Aztán mára mosógép funkció is kellene egy készülékbe!
Az utóbbi években a barom gyártók a normális ütemezés helyett rohamtempóban dobták piacra a cuccokat. Ennek az lesz a vége, hogy szépen kiégnek! Vevő mindig lesz, ez tény. Csak érdemi újítás már nem nagyon! S mivel bevett szokás lett 1-2 év után cserélni telefont, most majd ismét nem lesz trend az értelmesebbek körében. Mára szinte mindegyik platform esetén elmarad az varázs ami anno megvolt.
Az átjárható ötlet is a végén több bajt okoz, mint amennyi problémát megold. -
troviko
senior tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
A helytakarékosság jegyében pedig beraktak egy gumiharangot a jack helyére.
Epic.
-
GALARDO
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Ha ősszel tényleg bemutatnak egy olyan szifont, aminek a kijelzőjébe van beépítve a tácsájdí, na akkor lehet beszélni az innovációról. Egyébkén évek óta senkinél nem láttam hatalmas innovációkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest