- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A páromnak nagyon aktuális az eeePC-csere (egymagos Atom...), és keresünk egy egykilós gépet, de nagyon úgy tűnik, hogy inkább egy használt ultrabook lesz a megoldás ULV-Haswell procival. Annak a grafikáját legalább win10 alatt még fogják támogatni, bónuszként a procija is erősebb, még a Haswell Celeronok is.
-
Észhez térnek, ha nem kell senkinek. Erre a feladatra tökéletesek az ARM cuccok még olcsóbban, még könnyebb kivitelben. Nagy leégés lenne, ha egy windowsos hibrid akadozna pl online videolejátszás/netezés közben, míg az aktuális ARM elszáguld mellette.
Ráadásul a BT már jóideje csak Legacy szinten támogatott, win10 alá nem tudom egyáltalán kapni fog-e terméktámogatást - nekem ez a főérvem, ha vki rákérdez egy BT-es kisnotira, h érdemes-e venni. Remélhetőleg sulikezdésre lesz pár Cherry-s megoldás, ezeket az őslényeket meg vigyék, ahova valók (hulladékhasznosító és tsa BT).#6:, "Szerintem azt a 4 EUs-t se ártana feljebb tornázni, ha már nem újítanak.
Ez így nekem kevés." - Megtették, feltornázták(" Gen8 architektúrára épül. Egészen pontosan két shader tömb található benne, 8-8 darab, azaz összesen 16 Execution Unittal"). Illetve az Atomok[/L (X7, Cherriview, szintén gen8, 16EU)].
-
Nagyon visszafogják a cherrys gépeket, valszleg valós konkurrencia lenne a 2-3x annyiba kerülő Core M cuccoknak. SzVSz egy Celeron N3150 vagy Penti N3700 mindenre elég amire a Core M-et használják. Egy normálisan tervezett fémházas kislapos pedig simán lehűtené a cherry cerkákat/pentiumokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest