- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
válasz
Steel Lord #25 üzenetére
Próbáltad hosszú ó-val?
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Steel Lord #25 üzenetére
Objektív "szakmai" hozzászólás
Ezért
megérteregisztrálni ! -
Steel Lord
csendes tag
válasz
alex devil #13 üzenetére
De amúgy tényleg... már csak a neve miatt sem kéne ez a szar.
Cigányfon.. -
Paul119
addikt
válasz
sz.balazs.95 #16 üzenetére
Na mert te meg plane
-
hue2000
tag
Na ez már valami
-
kislaszlo83
tag
Az R2 nagyon szimpatikus, 4 col, 1 gb ram, ha jó minőségű a kijelző, akkor telitalálat szvsz. Anno az LG 2X-szel se volt problémám, tehát itt is kibírnám ezt a felbontást. Nem beszélve arról, hogy a hardvare-t se tornáztatja feleslegesen.
-
caprine
senior tag
A Gigabyte a Lenovo nyomdokain halad
A guru jónak tünik ennyiért.
-
bollokcs80
Korrektor
A Roma és a Mika egész kellemes, ha itt is jó áron jönne, sokan vennék. (Öcsémnek pl eszményi a 4"-os telefon, mert nem szereti a nagyobbakat.)
-
voyager4.4
senior tag
A Roma elődjéhez ( XD nagyon gáz így leírva XD ) 2 aksit adtak. Remélem e mellé is adják majd a pótaksit, úgy egész jó ajánlat lenne és nekem még a kinézete is tetszik (na jó csak az eleje)
-
-
válasz
Fritz Teufel #9 üzenetére
rémtörténet mondáshoz jól jöhet...
-
alex devil
senior tag
Roma?! Dikkmán...
-
törölt tag
válasz
Sztem a szelfivel kapcsolatban ne kezdjük el boncolgatni, hogy ki az a hülye, aki....
-
ryori
senior tag
válasz
[link] ha jó selfi kell, akkor jó ha van selficam megvilágítás.
-
atosan
veterán
Mika M2 teszt már volt itt a MA-n, Roma R2 pluszt majd egy hete forgalmazzák 35 ezerért, Arty A3-at vettem 119 euróért.
Szerintem jó telefon, mégha sokaknak nem is tetszik sem az ára sem a kinézete. Minden nézöpont kérdése.
Nem biztos, hogy az R2 pluszban kevés az akksi, pl a samu trend pluszban 1500-as van, mégis kibir egy napot. -
-
air
nagyúr
Az ilyenekről mindig a régi székely vicc jut az eszembe, amikor favágás közben Áron az apja hátába vágja a fejszét, mire az megkérdezi, hogy ez most komoly volt-e fiam. Mire a válasz: "AZ". Erre a öreg, akkor jó, mert viccnek egy kicsit durva lenne.
-
Jimmy66
senior tag
ledes villanóval ellátott 5 megapixeles előlapi és VGA felbontású hátlapi kamerával érkezik
valszeg, fordítva...
[ Nincs Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az erősebbik változatba került az alacsonyabb "sorszámú" droid? Ez érdekes. Egyébként szerintem nem igazán szép telefonok. Olyan a külseje (szinte mindegyiknek, kivéve a Mika 2 -nek), mint ha 5 telefonból tették volna össze. Az ára viszont egész jó lesz.
R2 Plus -nál meg nagyon gyenge az az akksi, egy 1800 körüli még elfért volna ott is. Annyira nem dobta volna meg az árát, max. a méretét.
-
Én a Mika-t Milkának olvastam
Mondjuk érdekes lenne, Milka telefon KitKattal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest