- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
"gondolom, abba a garanciális többletelhullást is beárazzák..."
Na meg azt, h akinek legalább egyszer már ment az idegeire az egyre hangosabban visító venti, az legközelebb hajlandó lesz többet áldozni egy passzívra... Illetve, ha nincs idegesítő zúgás, de a kártyának egyébként nincs baja, akkor userünk kevésbé lesz ösztönözve az újabb vásárlásra, kártyacserére. Ez is egy bevételkiesés a gyártónak, amit meg kell fizetni.
-
milan18
aktív tag
Nekem nagyon nem tetszik ez a márka...
-
-
szab.tam
nagyúr
ebben kategóriában a félmagas nyák azért is jó, mert ha rászerkeszt az ember, (vagy a gyártó is csinálhatná), egy nagy passzív bordát, a yákról lelógó rész jól át tud szellőzni.
ez egy félig gányolt cucc, de hasonló képpen, persze kicsis tnagyobb bordával...ha jó áron adják, jó kis kártya lehet ez egy kis-közepes fogyasztású gépbe, még némi játékpotenciált is rejtve, variálható hűtéssel.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Félmagos... xD
ezen besírtam -
HookR
addikt
Természetesen van, accessories fülön fel van tüntetve.
(#5) KINKY_007:
- HIS HD6670 1GB GDDR5 LP
- Sapphire HD6670 1GB GDDR5 LP(#6) Ringman:
Lehetne például félmagas, két slotot foglaló passzív bordája. Annak én is jobban örülnék. -
XharX
aktív tag
A bordás megoldás szerintem is egyszerűbb, és nagyszerűbb lenne, de legalább kapunk egy szép teljesítményű kártyát, kicsiben.
-
simán mehetne ez passzív kúlerba, nemértem minek rá extra zajforrás... Ja tényleg, így több pénzt lehet leakasztani az emberektől ha ventis...
-
banhammer
veterán
Miért nem passzív?
55 Wattnyi hőt nem nagy was ist das elvezetni. -
Fex
tag
low profilos hátlap vajon van?
-
MZperX75
addikt
Érdekelne az a dolog,hogy Llano mellett ,Win alól le lehet kapcsolni,a VGA-t,hogy csak IGP mennyen?illetve vissza kapcsolni,ne fogyasszon?
Mert tetszik HTPC-m be tennék szívesen,vagy inkább nézzek egy HD6670-est....
-
Ringman
félisten
ez jó...
lenne, ha lenne rajta egy (két) mini-dp és egy mini hdmi rajta a jelenlegi portok helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest